Венета Райкова: Не съм изживяла любовта на живота си, чакам я през 2020! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/veneta-raykova-ne-sam-izzhivyala-lyubovta-na-zhivota-si-chakam-ya-prez-2020-vizh-tuk/50981 Goreshto.net
Венета Райкова: Не съм изживяла любовта на живота си, чакам я през 2020! (виж тук)

Венета Райкова разкри за какво си мечтае през следващата 2020-та година!

Чаровната блондинка, водеща на Папараци и авторка на бестселъри Венета Райкова не вярва на клишета и суеверия. Като онези, които ни карат да пазим желанията си в тайна, защото иначе нямало да се сбъднат. Е, Венета не робува на страхове и ясно заяви преди минути за какво си мечтае. Тя е направила равносметка на живота си тези дни и затова съвсем категорично заяви следното: "Коледно ми е, хубаво ми е, седя си пред елхата и взех, че си направих равносметка! И установих - все още не съм направила интервюто на живота ми, не съм написала книгата на живота ми и не съм изживяла любовта на живота ми! Въпреки че съм направила едни от най-запомнящите се интервюта, все си мисля, че ми предстои да направя най-голямото интервю! Въпреки че съм минала стоте хиляди на тиража на книгите ми и съм влязла във всички класации, за най-купувани книги все си казвам, че ми предстои да напиша Книгата! И въпреки че имах много хубав брак и хубав развод, все си мисля, че тепърва ми предстои да срещна любовта на живота ми! Така че това ми е очакването за 2020 година - за любовта на живота ми, интервюто на живота ми и книгата на живота ми!", сподели Венета Райкова. Смеем да твърдим, че русокоската знае точно кога да лети и кога да остане здраво стъпила на земята. Затова и не се съмняваме, че плановете й ще се осъществят. Е, любовта е Божа работа, но пък ние й я пожелаваме от сърце!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.