Венета Райкова: Никога повече няма да родя

https://goreshto.net/novini/veneta-raykova-nikoga-poveche-nyama-da-rodya/49368 Goreshto.net
Венета Райкова: Никога повече няма да родя

Венета Райкова ще си остане с едно единствено дете в своя живот

Хубавицата от "Горещо" Венета Райкова се отказва завинаги от втора рожба. Това тя признава за в. "Уикенд", като мотивите й са свързани със сегашното положение в държавата.

"Няма как да си позволя да имам още едно дете, защото образованието и най-вече здравеопазването в България не струват. Никога няма да стана майка за втори път, детето само ще страда в тази държава!" - споделя телевизионната водеща.

[caption id="attachment_4567" align="alignright" width="300"]Венета Райкова отказва да ражда отново Венета Райкова отказва да ражда отново[/caption]

Венета Райкова има един син на име Патрик и явно той й е напълно достатъчен. Тя и мъжът й Тихомир са заедно вече 9 години. Блондинката заявява съвсем отговорно, че е безкрайно щастлива с Тишо сега, но е имало период, в който двамата са можели да се разведат. Goreshto.net припомня, че въпросният период беше преди 5 години, когато Венета и Тихомир се караха постоянно, но в последствие успяха да изгладят брака си.

Днес Венета Райкова има юбилей. Тя навършва 40 години. В момента празнува рождения си ден със семейството си в Париж. Можем да й пожелаем да бъде много щастлива и да пожъне още много успехи. Може би и заради напредващата възраст Венета не желае второ дете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.