Венета Райкова обляна в сълзи: Откриха ми тумор! Диагнозата е много тежка (изповедта на водещата е ужасяваща)

https://goreshto.net/novini/veneta-raykova-oblyana-v-salzi-otkriha-mi-tumor-diagnozata-e-mnogo-tezhka-izpovedta-na-vodeshtata-e-uzhasyavashta/49778 Goreshto.net
Венета Райкова обляна в сълзи: Откриха ми тумор! Диагнозата е много тежка (изповедта на водещата е ужасяваща)

Венета Райкова направи мъчително разкритие, с което потресе всички!

Бившата телевизионна водеща и настояща писателка на бестселъри Венета Райкова ужаси милиони с това, което разкри. Болезнената й изповед потресе не само близките й, но и зрителите. Защото касае най-страшното - заплаха за живота й. "Никога няма да забравя този ден. Откриха ми тумор и казаха, че не се лекува. Попитах лекаря няма ли някакъв начин за операция или каквото и да било лечение, а той ми отговори да си търся място на Малашевските гробища. Туморът бил в напреднал стадий и нямало шанс. Последното, което чух бе, че ми остават пет месеца живот", разкри Венета Райкова, пише агенция Пик. Блондинката е изживяла това, което не пожелава и на най-големия си враг. Благодари всеки ден на Господ обаче затова, че този ад вече е в миналото й. За огромен късмет това се случва преди много години, когато Венета Райкова била малко над 20 лазарника. Тя имала леко неразположение и отишла за консултация в столична болница, при това славеща се с добро име. Точно там обаче я смазали и оставили мъчителна следа в психиката й за цял живот. След като чула страшната диагноза, Венета хукнала като луда по други лекари, в други клиники. Оказало се, че няма никакъв тумор. С няколко допълнителни изследвания моментално оборили чудовищната диагноза на предходния лекар, а тя си отдъхнала. И до днес обаче е потресена, и не може да проумее как е възможно да има подобни лекари, които с лека ръка са в състояние да зачеркнат човешки живот. Оттогава насетне тя не пропуска да си прави периодични профилактични прегледи и е научила на това съпруга си Тишо. А за малкия Патрик, който е богатството на семейството, се грижат като за истинско съкровище - буквално му треперели. В заключение Венета Райкова не пропуска да сподели, че скоро излиза новият й роман "Вендета". Който се очаква да направи революция по продажби.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.