Венета Райкова превърна сина си Патрик в медийна звезда! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/veneta-raykova-prevarna-sina-si-patrik-v-mediyna-zvezda-oshte-podrobnosti/50870 Goreshto.net
Венета Райкова превърна сина си Патрик в медийна звезда! (още подробности)

Венета Райкова превръща сина си Патрик в медийна звезда!

Водещата на Папараци и автор на бестселъри Венета Райкова не може да си намери място от гордост тези дни. А причината е, че 10-годишният й син Патрик издава първата си книга. Момченцето вече се превърна в медийна звезда, а днес гостува и в предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова. Ето какво разказа щастливата Венета Райкова часове преди да заведе наследника си в студиото на Би Ти Ви:

"Патрик на 2 години и 4 месеца. Толкова се беше запалил по тази поредица книги на "Дисни", които излизаха заедно с в-к "24", че се наложи да звъня на Паола Хюсеин и да я моля да ни намери първата книга. Защото само тя беше безплатна с вестника и свърши за час.

Всички други му купувахме в деня на излизането им, но като заминахме за две седмици на море на Дюни и там я нямаше, се наложи да ни я доставят от Бургас. И до днес като се запали по някоя поредица, прочита всичко, миналата година прочете всички книги за Хари Потър, преди това прочете всичко на Роалд Дал, Дейвид Уолямс, "Дръндьо", "Невърмур", а сега чете "Пърси Джаксън". Като беше малък и си имахме традиция. Всяка неделя ходехме в книжарница "Гринуич" да си купуваме книги с баща му и на Патрик също. Сядахме да пием кафе в книжарницата, а детето гледаше куклен театър там. С баща му четем много, купуваме постоянно книги и Патрик го познават от малък в любимите ни книжарници. Сега си спомних, че тогава през 2011г излезе статия във в-к “24 часа” със заглави “Патрик на Венета реве за Бамби на 24 часа” /първата книга от поредицата беше за Бамби/, разказваха как иска книги. И днес сме всяка седмица /имаме една две любими книжарници/ да купуваме книги. Какичките го знаят какво обича да чете и го съветват какво ново да купуваме", горда от сина си разказва Венета Райкова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.