Венета Райкова се измъчва заради Тишо! Идва ли краят?

https://goreshto.net/novini/veneta-raykova-se-izmachva-zaradi-tisho-idva-li-krayat/49290 Goreshto.net
Венета Райкова се измъчва заради Тишо! Идва ли краят?

Венета Райкова все още е измъчвана от несериозното поведение на своя Тихомир

Горката Венета Райкова няма до себе си мъж, на когото да може да разчита във всеки един момент. Тихомир не се оказа добър съпруг, поне не в традиционните представи. От половин година Тишо няма работа, но и не смята да си търси. Вярно, той има спестявания от проваления си ресторантьорски бизнес, но докога ще разчита на тях?! Риалити звездата наистина опитва да печели пари, но не и чрез работа. Всеки ден той бил в казиното, издават анонимни източници. Дори наскоро спечелил покер турнир, пише Skandalno.net. За един зрял мъж обаче, който е съпруг и баща, се изисква далеч повече. Повече, което Тишо не осигурява на семейството си.

[caption id="attachment_3964" align="alignright" width="300"]Венета Райкова се измъчва заради несериозни Тишо Венета Райкова се измъчва заради несериозния Тишо[/caption]

В момента основният източник на пари в дома е именно Венета Райкова. Тя получава отлични хонорари за "Горещо", но те не помагат на семейството й да живее както е свикнало, а причината е в Тихомир. Затова Райкова се реши на голямата и неприятна крачка в живота си да продаде огромното си жилище в кв. "Изток", което е изцяло на нейно име, тъй като тя си го закупи с лични пари, припомня Goreshto.net.

Венета Райкова винаги е твърдяла, че обожава своя дом. Несериозното поведение на мъжа й Тишо обаче я принуждава да се раздели с него. Близки до Венета издават, че тя вече не е щастлива с Тихомир. Всеизвестно е, че жените обичат сигурността и именно това търсят в един брак. Тишо е точно обратното на сигурност. При него нищо не е ясно. Няколко негови начинания за бизнес се провалиха, а хазартната му същност може един ден да доведе семейството до банкрут. Всичко това измъчва Венета Райкова. Въпросът е докога ще издържи с този си съпруг водещата на "Горещо"? Тя търпи прищявките му вече близо 10 години, но нищо не е вечно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.