Венета си падна по Гала: Да си легнем с теб, а?

https://goreshto.net/novini/veneta-si-padna-po-gala-da-si-legnem-s-teb-a/49269 Goreshto.net
Венета си падна по Гала: Да си легнем с теб, а?

Венета Райкова призна специални подбуди спрямо Гала

Интересно нещо излезе наяве по време на последния излъчен епизод на "Горещо". Оказва се, че Венета Райкова харесва Гала като жена. Водещата директно си каза, че досега не е пробвала плътски приключения с дама, но ако се реши, би го направила не с кого да е, а с колежката си от "На кафе", видя Goreshto.net.

Венета Райкова си призна, че по отношение на жените винаги си е падала по блондинки, каквато е и тя самата. Такава е и Гала, което още повече потвърждава интересните симпатии на водещата на "Горещо". Все пак Венета не потвърди да има някакви особени подбуди към дамите по принцип, но стана ясно, че на Гала не би й простила.

[caption id="attachment_3820" align="aligncenter" width="300"]Veni Венета Райкова си падна по Гала[/caption]

От своя страна звездата от "На кафе" също поддаде и шеговито подхвърли, че предаването трябва да свърши, за да се позабавляват насаме. Венета Райкова веднага се усети и влезе в същия тон, питайки Гала дали да си лягат заедно след "Горещо". Всичко протече в стила на шегата, но е известно, че във всяка шега се крие някаква истина. Едва ли някога би се случило нещо по-различно от приятелство между колежките от Нова ТВ Венета и Гала, но е видно, че те доста се харесват визуално.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.