ВИДЕО: Пияна иска Азис (Ще паднете от смях)

https://goreshto.net/novini/video-piyana-iska-azis-shte-padnete-ot-smyah/49648 Goreshto.net
ВИДЕО: Пияна иска Азис (Ще паднете от смях)

Атанаска желае Азис, видеото е направо зашеметяващо!

На брутално видео в интернет попадна Goreshto.net. Мъртво пияна девойка говори пред камера и си служи с нецензурни думи, които за щастие за заглушени. Момичето се казва Атанаска и изглежда от ромски произход. Най-интересното във видеото обаче е, че желае Азис. Тя го харесвала много като мъж и искала да бъде с него. Нещо, което може би изненадва, тъй като са известни предпочитанията на певеца в тази област.

[caption id="attachment_6702" align="alignright" width="300"]Мъртво пияна иска Азис Мъртво пияна иска Азис[/caption]

По принцип Азис никога не е бил обект на желания от страна на женската част от населението, но Атанаска не е като повечето момичета и това се вижда. Става ясно, че освен Азис, харесва и Лео Меси. Предпочитанията й към певеца са интересни, но предвид предполагаемия й произход, може би не са и чак толкова странни.

Видеото може да разсмее мнозина. То стана голям хит, като вече над 20 хил. са го прегледали. Повечето потребители обаче не само се смеят на Атанаска, а и се възмущават. Затова не е случайно, че има много по-малко харесвания този клип, в сравнение с отрицателната оценка.

Вижте видеото, в което Азис е обект на желанието на мъртво пияна! Ще паднете от смях!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.