Вихра Петрова: Правилото 3х5 е възможно най-доброто за отслабване преди лятото! (ползва го от три години)

https://goreshto.net/novini/vihra-petrova-praviloto-3h5-e-vazmozhno-nay-dobroto-za-otslabvane-predi-lyatoto-polzva-go-ot-tri-godini/49775 Goreshto.net
Вихра Петрова: Правилото 3х5 е възможно най-доброто за отслабване преди лятото! (ползва го от три години)

Вихра Петрова сваля първо "фалшивите килограми", а после и реалните!

Журналистката и бивша съпруга на Иван Христов - Вихра Петрова разкрива златно правило за отслабване. С което е запалила почти всичките си приятелки и познати. То се нарича 3х5 и действа вълшебно на тялото. С въпросното правило първо се премахват така наречените "фалшиви килограми". Това не са истински мазнини, а тегло, образувано от задържане на вода в тялото. Оттам идват и огромните проблеми с целулита, бавния метаболизъм и какво ли още не. "В много случаи си мислим, че сме надебелели. Показват ни го дрехите, показва го и кантара. Но всъщност това не са мазнини. Тялото ни се е подуло от водата в него и фактът, че не можем да я изхвърлим и да се "приберем" отново. Точно това се постига през първите пет дни от това правило", обяснява Вихра Петрова. Самото правило се казва 3х5, защото напитката, която се консумира, се прави точно за пет минути. Приема се пет поредни дни и се свалят пет килограма - обикновено първо "фалшиво тегло", както споменахме вече. За да си направим тази златна течност за организма ни, взимаме един лимон, 60-70 грама пресен магданоз и чаша вода от 200-250 грама. Измиваме си магданоза и го поставяме в блендера, заедно с обеления лимон и водата. Разбъркваме ги хубаво заедно в блендера и напитката е готова за пиене. Тя трябва да се консумира веднага, защото ако престои, половината полезни вещества в нея се губят. Не може да я съхраняваме, трябва да си я правим наново всеки ден. Тази уникална течност за изчистване на излишната вода от тялото и отслабване на Вихра Петрова, се пие само на гладно - преди това не трябва да сме нито яли, нито дори пили нещо друго. Повтаря се пет дни, а след петия правим почивка от още пет или шест дни, преди да започнем отново. Тази отвара забързва неимоверно метаболизма и спомага за храносмилането по най-добрия начин. Пази от повторно натрупване на вода в тялото и лека полека помага за допълнително и вече реално сваляне на "истинските килограми".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.