Вики от "Х Фактор" неузнаваема: Този вид хранене е чудо! На третата седмица няма да ви познаят (ето как постигна мечтаното отслабване)

https://goreshto.net/novini/viki-ot-h-faktor-neuznavaema-tozi-vid-hranene-e-chudo-na-tretata-sedmica-nyama-da-vi-poznayat-eto-kak-postigna-mechtanoto-otslabvane/50107 Goreshto.net
Вики от "Х Фактор" неузнаваема: Този вид хранене е чудо! На третата седмица няма да ви познаят (ето как постигна мечтаното отслабване)

Виктория Георгиева от "Х Фактор" не спира да получава комплименти, но и въпроси за новата си визия и отслабване!

Помните Виктория Георгиева от "Х Фактор", нали?! Гласовитото и талантливо момиче, което моментално се превърна в любимка на зрителите и менторите. Въпреки наднорменото си тегло и това, че още на кастинга преди няколко години, Криско се провикна: "Бухтичка сладка! Ще те изям!". Е, днес от тази бухтичка не е останала и следа. А Вики, която откакто се помни е била пълничка и дори дебеличка, разцъфна. Това обаче не се е случило с вълшебна пръчица, измислени хапчета за отслабване или оперативна намеса.

"Едно разбрах със сигурност. Колкото и да се тръшкаш или да се опитваш да игнорираш проблема, никой няма да ти даде тялото, което искаш. Няма как да се промениш, ако не положиш усилие и не промениш начина си на хранене. Всичко останало е заблуда", споделя Виктория Георгиева.

Откакто е в компанията на Графа "Монте Мюзик" тя си поставила за цел да се харесва като се гледа в огледалото и на клиповете. Затова обаче не се доверила на поредната "магическа" диета с йо-йо ефект, а коренно променила начина си на хранене. Резултатите от новото хранене на Вики са убийствено добри като трябва да се спазват просто няколко основни правила. Не е вредно, дори напротив, ако се яде месо или мазнини. Не се пълнее от мазнина, нито се прави холестерол от нея. Това отдавна е доказано от режима на д-р Огнян Пелов. Това, което се изчиства от менюто и не се консумира изобщо през първите един-два месеца, са въглехидратите. По-точно бързите въглехидрати като захарта, сладкишите и тестените изделия. Никакви ГМО храни, нито газирано, нито колбаси или вакуумирани продукти. За сметка на това всеки ден и дори вечерта, може да се приемат всякакви зеленчуци, месо - дори свинско такова, сурови ядки на корем през деня, сирене, кисело мляко. Общо взето всички нормални за организма храни, само без убийствените за визията и здравето ни "бели отрови". Ядат се всякакви сезонни храни и се пие "жива вода". Това спокойно може да стане като просто се прелива вода от една чаша в друга два или три пъти. "Нужно е и движение - колкото може повече, но без да се насилваш. Разходки, прибиране пеша, вместо автобус, качване по стълби. Или упражнения у дома или фитнеса. Просто промяна на живота, който изведнъж става прекрасен. Не само тялото, но и здравето се променят коренно", радва се Виктория Георгиева. А нейни познати споделят, че промяната й ги е запалила така, че те самите вече също не могат да се познаят. Този вид хранене, който адмирира и Пелов, е крайно полезен за всички възрасти и особено за напредналите. Защото свалените килограми гарантират лечение на болести и предпазване от такива.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.