Вики Петрова оплела още един колега в мрежите си, Гена Трайкова бясна!

https://goreshto.net/novini/viki-petrova-oplela-oshte-edin-kolega-v-mrezhite-si-gena-traykova-byasna/49377 Goreshto.net
Вики Петрова оплела още един колега в мрежите си, Гена Трайкова бясна!

Гена Трайкова изгаря от ревност по Иван Георгиев, тежки дни предстоят за Виктория Петрова

Личните драми в bTV продължават да се тресат с пълна сила. Новата шефка на Новините, в лицето на Гена Трайкова, се е зарекла да стъжни живота на подчинената си Виктория Петрова. Причината обаче не е свързана с работата. Гена просто изгаряла от ревност, защото смятала, че любовният романс между Иван Георгиев и Вики не е приключил напълно.

[caption id="attachment_4648" align="alignright" width="300"]Вики Петрова ще има тежки дни в bTV под ръководството на Гена Трайкова Вики Петрова ще има тежки дни в bTV под ръководството на Гена Трайкова[/caption]

Двамата са имали възлнуваща любовна афера малко преди Георгиев да се обвърже с Гена Трайкова, пише ПИК. Всичко уж приключило за няколко месеца, но Гена никак не била сигурна в това. Тя считала, че между нейния възлюбен и Виктория Петрова все още има искра, която забелязвала по време на работа. Именно заради това Трайкова ненавиждала Вики и сега, когато има шанс да й бъде началник, не пропускала възможността да прави живота й черен.

Влечението на Иван Георгиев към по-възрастни жени не е тайна за никого. От месец той живее в апартамента на Гена Трайкова и двамата даже вече мислят за дете, припомня Goreshto.net. Виктория Петрова е на възрастта на шефката си, така че в авантюрата на Георгиев с нея няма нищо странно. Жалко за Вики обаче, защото забежките й с Иван навремето сега й излизат много солено в професионален план.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.