Виктория: Шокирана съм! Не мога да повярвам, че скъса с мен в ефир

https://goreshto.net/novini/viktoriya-shokirana-sam-ne-moga-da-povyarvam-che-skasa-s-men-v-efir/49344 Goreshto.net
Виктория: Шокирана съм! Не мога да повярвам, че скъса с мен в ефир

Виктория Джумпарова остана шокирана от думите на Андрей, че Борислав Иглев не желае да има нищо общо с нея!

"Аз съм шокирана" - тези думи изрече Виктория Джумпарова в живото предаване на "Къртицата 2", видя Goreshto.net. Водещият Андрей й съобщи, че екипът на риалитито е потърсил Борислав Иглев, когото Вики представя за своето настоящо гадже. Боби обаче е отговорил само няколко думи, които гласят, че не иска по никакъв начин да го свързват с Джумпарова и че двамата били раделени от месец декември на миналата година.

[caption id="attachment_4389" align="alignright" width="300"]Viki Виктория Джумпарова се оказа сама, след като на практика я зарязаха в ефир[/caption]

Версията на Виктория е съвсем различна. Тя твърди, че Борислав Иглев я е изпратил при влизането й в "Къртицата" и че двамата са били двойка при старта на тазгодишния формат на риалитито. Сега обаче се оказва, че Боби вече не иска да бъде с Вики и на практика той е скъсал с нея, без тя да знае. Джумпарова заяви, че разбира за края на връзката си в ефира на предаването и не е очаквала така да се отнесат с нея.

Така Виктория Джумпарова се оказва официално сама. Според мнозина, тя е лъгала от самото начало, че е с Борислав Иглев. Дали е така или наистина бе шокирана днес, не се знае, но Вики е невероятна красавица, така че едва ли дълго ще стои сама.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.