Виновната Десислава: Клетият човечец не заслужаваше уволнение

https://goreshto.net/novini/vinovnata-desislava-kletiyat-chovechec-ne-zasluzhavashe-uvolnenie/49299 Goreshto.net
Виновната Десислава: Клетият човечец не заслужаваше уволнение

Десислава се чувства много виновна за уволнението на охранител! Фолк дивата не може да повярва, че има толкова строги началници!

Певицата Десислава изрази своето голямо съжаление и възмущение от уволнението на охранителя на един от красивите български водопади. Тя счита, че той не е заслужавал подобна участ и се чувства много виновна за станалото, тъй като заради нея човекът бе освободен от служба.

Goreshto.net припомня, че преди дни Десислава и нейният екип бяха започнали да снимат видеоклип край водопад, но не след дълго собственикът на комплекса ги изгони най-безцеремонно. Единственият губещ обаче се оказа охранителят на комплекса, който бе скастрен от шефа си, че е пуснал хора, след което човекът направо бе уволнен от бесния собственик.

[caption id="attachment_4033" align="aligncenter" width="300"]Десислава уволни охранител и сега се чувства виновна Десислава уволни охранител и сега се чувства виновна[/caption]

Десислава опитала да обясни, разбира се, че не е той виновен, но явно в случая е ставало въпрос за доста сприхав началник. Жалко за уволнения човек, защото той просто е искал да направи едно добро. В този живот обаче доброто се наказва жестоко и това е поредният пример. Не се знае дали Десислава ще даде някаква парична компенсация на въпросния охранител. Имайки предвид доходите й, следва да го направи, зщото човекът остана без работа заради нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.