Виж изповедта на любимката от "Откраднат живот" Неда Спасова! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/vizh-izpovedta-na-lyubimkata-ot-otkradnat-zhivot-neda-spasova-oshte-podrobnosti/50932 Goreshto.net
Виж изповедта на любимката от "Откраднат живот" Неда Спасова! (още подробности)

Красивата Неда Спасова бързо се превърна в любимка на зрителите!

Сладураната Неда Спасова, позната ни като сестра Кая Райкова от сериала "Откраднат живот", лесно открадна и сърцата на зрителите. Това е първата толкова значима роля за младата актриса и ето какво сподели тя с феновете си: "Много ми липсваше Кая... И обърканият ѝ живот... Сълзлив живот. Не, че моят личен е по-подреден, но поне изглежда така... За "пред хората". Казвам "липсваше", защото Кая доста време я нямаше... Кая е едно човече, с което живея повече от година... То се появи от нищото и стана моя кауза... Вярвам, че изкуството в каквато и да е форма, трябва да се проявява като социална кауза и цели да вдъхнови с нещо зрителя, да промени за по-добро, да даде отговор... Аз си вярвам, каквото ще да става. Вярата никой не може да ми я отнеме. Много е интересно как лека-полека с един екранен герой започвате да се превръщате в едно... Макар и да се различавате... Дори когато нямам яснота какво ще напишат нашите сценаристи, аз знам как ще постъпи тя, знам къде може да се "счупи" и "пропука" и къде не... Смея да твърдя, че я познавам... Или може би тя познава мен... Кая винаги ще е неразбрана - от света, от любимия, от зрителите... И няма нужда да е от всички... Тя си е странна. Неда също често е неразбрана... И странна... И излишна... Но знаете ли - важно е един човек да има, който ще ви разбере... Не са нужни хиляди - един! Този един ви пожелавам! Той ще ви обича въпреки всичко! И да - ако някой някъде харесва Кая с всичките ѝ странности, то е защото зад Кая стои една армия от бойци (екипът), които правят всичко възможно Кая да съществува", сподели чаровницата Неда Спасова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.