Виж какво изцепи Анелия в интервю! (стотици споделят ВИДЕОТО в мрежата - ВИЖ ТУК)

https://goreshto.net/novini/vizh-kakvo-izcepi-aneliya-v-intervyu-stotici-spodelyat-videoto-v-mrezhata-vizh-tuk/50351 Goreshto.net
Виж какво изцепи Анелия в интервю! (стотици споделят ВИДЕОТО в мрежата - ВИЖ ТУК)

Анелия и друг път е имала гафове, но сега направо счупи рекордите!

Поп фолк дивата Анелия разби мрежата с едно от последните си интервюта. Иначе симпатичната певица стана за смях в мрежата. А видеото с изцепката й от няколко часа обикаля Фейсбук, споделено вече от стотици потребители. Повечето го определят като "върхът на тъпотията", "отчайващо" и "безумно". Става дума за има-няма едно изречение, в което Анелия усилено обяснява как щерка й Ивон Динева тепърва ще се сблъсква със... забранените вещества. "За мен е много по-важно да общувам с Ивон за образованието, за ценностната й система... За... Предстоят й тепърва много по-важни неща - наркотици,... интимен живот след време", заяви пред камерата Анелия, видимо ентусиазирана от това, което мисли и обяснява. Да, убедени сме, че певицата едва ли осъзнава каква глупост казва. А още по-малко пък мисли и приема възможността Ивон да опита някое от посочените вещества. Причината за масовото споделяне и иронизиране в мрежата е ясно - фактът, че в днешно време мнозина се мъчат да говорят на английски, но не владеят дори родния си език. Най-добре се изказа по темата Емил Кошлуков, който написа над видеото следното: "Когато мама те подготвя за бъдещето, обаче на български й е трудно да обясни"... А по-долу са само малка част от последвалите коментари за разсъжденията на бившата съпруга на Коко Динев. Повечето от тях са доста жестоки към Анелия, но де факто май не визират конкретно нея, а днешната мила родна реалност като цяло. "В едно интервю, великия Крикор Азарян, определи подобни персони като "прочутите нищожества". "Хорор казано не на български". "Винаги съм знаел, че чалгата нанася непоправими щети на мозъка, но когато по рождение го нямаш, тогава става страшно". "Егати и кухата лейка!". "Крушата няма да падне по-далеч от дървото... Народна поговорка". "Тъпа, тъпа до безобразие" - тези и редица други попръжни по адрес на Анелия могат да се прочетат в социалната мрежа. По-важното обаче е колко от останалите така наречени днешни "звезди" биха се похвалили с по-остра и точна мисъл?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.