Вижте какво прави дяволската Николета след пребиването на Лили

https://goreshto.net/novini/vizhte-kakvo-pravi-dyavolskata-nikoleta-sled-prebivaneto-na-lili/49144 Goreshto.net
Вижте какво прави дяволската Николета след пребиването на Лили

Николета Лозанова явно наистина не се спира пред нищо

Николета Лозанова ще трупа рейтинг на гърба на своята колежка Лиляна Ангелова. Преди дни Лили изяде солиден бой от непозната жена насред Пловдив. Версиите за побоя и причините са много, но явно това няма да остане скрито и в "Поверително от NL". Лозанова е решила да разисква случая в предаването си, пише HotArena.net. Ники ще обсъжда тази вечер в ефир всичко около побоя, което не изглежда особено колегиална постъпка. Всъщност слуховете гласят, че футболната половинка даже не е попитала колежката си, а направо е решила да приказва за побоя над нея.

[caption id="attachment_2765" align="aligncenter" width="300"]Николета ще говори за пребиването на Лили Николета ще говори за пребиването на Лили[/caption]

В началото версията за ужасната сцена гласеше като причина ревност на съпруга, тъй като Лили и друг път е имала авантюри с обвързани мъже. След това обаче се прокрадна слух, че именно клюкарската рубрика на хубавицата в "Поверително от NL" й е навлякла неприятности. Дали Николета Лозанова знае истината и дали в името на предаването си ще потъпче колежката си, предстои да разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.