Влади Въргала с разкрития за убития бизнесмен Петър Христов! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/vladi-vargala-s-razkritiya-za-ubitiya-biznesmen-petar-hristov-vizh-tuk/51031 Goreshto.net
Влади Въргала с разкрития за убития бизнесмен Петър Христов! (виж тук)

Влади Въргала не може да забрави убития си приятел!

Шоуменът Влади Въргала взриви мрежата с пост за убития си приятел Петър Христов. Припомняме, че той изгуби живота си на днешната дата преди две години. Ето какво разкри Влади в мрежата:

"Петър Христов (роден на 17.11.1968г – убит на 08.01. 2018г)

Убийството не може да заличи Приятелите ни!

Във време на ниски инстинкти и геноцид над българите, е много трудно някой да повярва, че това което си правил е било защото вярваше, че е дълг на всеки който успява... и никой няма да признае, че беше от „успелите“, защото беше способен... Знам, че какво казват другите никога не е било водещо за теб. Преди две години... Точно две години... Мислех си, колко важни неща не се случиха през тези две години..., защото те няма... Колко деца и хора в нужда не получиха помоща която ти...?! Колко университета...?! Колко болници...?! Семейството ти...?! Приятелите ти...?! Единственият който получи нещо е името ти – получи подмяна, чрез гнусни лъжи и клевети в медиите... Сам знаеше, че ще е така и въпреки това до край остана Верен на Мисията си! Искаше в тази страна всеки да чуства отговорност за другите... И?!???? Сега, две години след убийството ти, всички спят спокойно – тези които те познаваха, защото знаят каква личност е имала България! И тези които пишат гнусотии, и другите които им вярват, защото..., защото, просто така е устроен човека! Единствено майка ти не може да заспи..., но такива са майките, братко! Спи спокойно, ние сме до нея! От теб запомних, че „Всички сме пощальони на този свят – идваш, оставяш писмата и тръгваш“. В моята чанта, наред с другите, имам още писма от твоята поща, братко! И докато ме има, ще продължа да ги разнасям... Поклон пред паметта ти!", написа преди минути Влади Въргала в профила си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.