Владо Карамазов изтрещя под карантина: Предизвиква да се гаврят с него в мрежата! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/vlado-karamazov-iztreshtya-pod-karantina-predizvikva-da-se-gavryat-s-nego-v-mrezhata-vizh-tuk/51222 Goreshto.net
Владо Карамазов изтрещя под карантина: Предизвиква да се гаврят с него в мрежата! (виж тук)

Владо Карамазов спазва мерките и стои затворен, но вече не го свърта явно!

Чаровникът на родното кино Владо Карамазов стриктно спазва мерките за изолация, определени от Щаба в борбата с коронавируса. Той се е затворил между четирите стени, но това вече явно не му понася и се чуди как да се разнообрази. Сладурът започна буквално да изтрещява и днес шашна феновете си с измислена игра в мрежата. В която самият той предизвиква да го бъзикат и гаврят. Ето какво сътвори Владо:

"Това е една игра, която измислих преди време и все не успявах да я реализирам. Целта е забавление и масова гавра с мен. Правилата са прости.

Виждате ме на снимката, плачещ за разкрасяване. Вашата задача е да измислите какво и къде искате да се прибави към нея – текст, мустак, рога, пъпка, цвете... Каквото ви хрумне, няма правила, може да е и гадничко. Напишете вашето желание като коментар под тази снимка. Освен че ще нарисувам или напиша вашето желание, аз ще ви тагна върху него и така всички ще знаят кой какво си е пожелал и какво е измислил за да ме разкраси или oсмее. В този пост ще приемам коментарите и успоредно ще ги нанасям върху снимката. След няколко дни ще пусна общия ни шедьовър – финалната снимка и в нея ще присъстват всички ваши предложения, а и имената ви. Ще бъде MASTERPIECE. Надявам се да се получи интересно и ако се получи, ще продължим с Владо в цял ръст (да има повече пространство) и може да завършим с Владо x 2 за да дадем максимално пространство на вашето въображение. Наградата за един от вас все още не съм я измислил. Айде, давайте смело!", предизвика мрежата красавецът Владо Карамазов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.