Внучка на зъболекар запали мрежата: Струва стотинки, а чисти зъбен камък за 10 дни! (никой стоматолог днес няма да ви го каже)

https://goreshto.net/novini/vnuchka-na-zabolekar-zapali-mrezhata-struva-stotinki-a-chisti-zaben-kamak-za-10-dni-nikoy-stomatolog-dnes-nyama-da-vi-go-kazhe/50148 Goreshto.net
Внучка на зъболекар запали мрежата: Струва стотинки, а чисти зъбен камък за 10 дни! (никой стоматолог днес няма да ви го каже)

Дарина Янкова е внучка на пенсионирана стоматоложка и смая мрежата с тази истина!

Дарина Янкова е на 43 години от Бургас и внучка на вече отдавна пенсионирана зъболекарка. От баба си, която години наред се е грижила за здравето на зъбите и венците й, знае този стар, но ефективен метод. С който само за дни успешно премахваме зъбен камък в домашни условия. "В наши дни никой стоматолог няма да ви го каже. И не, защото природните лекарства и методи не действат. А, защото болшинството нямат финансова изгода да се лекуваме у дома. Светът вече се промени, всичко се прави за пари", признава Дарина. Тя бърза да уточни, че в никакъв случай не отрича, нито елементаризира качествата на стоматологията. Напротив. Но в случая с почистването на зъбен камък понякога било много по-рисковано да се доверим на стария метод с "изчагъртването". От който има случаи и на разклатени зъби.

При все, че зъбният камък не е отглеждан от много години и човек не страда от остра форма на пародонтоза, този народен метод е повече от подходящ. Той премахва вредното наслагване в рамките на десетина дни като не бива да се практикува по-дълго време.

"Правя го отдавна и продължавам и до днес. Така не само чистя зъбния камък още в зародиша му, но и предотвратявам образуването на повторен. Нужен ви е само най-обикновен бакпулвер, който струва стотинки и се продава навсякъде. Вместо с паста за зъби, сутрин слагате от него по четката си и си миете зъбите", разкрива Дарина, с което смая мнозина в мрежата. Тя обяснява, че бакпулверът прави чудеса за чистене на зъбен камък у дома, но въпреки това, не е за всеки. Противопоказен е само за хората, които имат пукнатини на зъбите и нарушения в зъбния емайл. Те не бива да го ползват, за да не ускорят развитието на този проблем. При всички останали обаче това е едно наистина велико природно средство за почистване и поддържане здравето и чистотата на устната кухина. Освен, че премахва зъбния камък повече от отлично, бакпулверът спомага и за премахване на лошия дъх в устата. "Запомнете обаче, че всеки път, когато миете така зъбите си, трябва да изплаквате повече от обилно устата си. И последната следа от бакпулвер по зъбите трябва да е изчистена, за да не навреди на емайла ви", отбелязва внучката на пенсионираната стоматоложка. Бел.ред. Заглавната снимка е илюстративна и е заимствана от сайта Дело.бг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.