Водещата Милена Златкова се обясни публично в любов на мъжа си! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/vodeshtata-milena-zlatkova-se-obyasni-publichno-v-lyubov-na-mazha-si-vizh-tuk/51563 Goreshto.net
Водещата Милена Златкова се обясни публично в любов на мъжа си! (виж тук)

Водещата на радио Витоша с романтична изненада за мъжа си!

Фурията от радио Витоша Милена Златкова трогна половинката си Милчо Милчев с публично обяснение в любов. Това се случи в мрежата преди броени часове и успя да предизвика фурор сред приятелите и последователите й. Ето какво написа водещата: "Той ме е виждал всякак. Дори така: Уморена, разголена, обичаща. Нервна, уплашена, окрилена. Щастлива, разтопена и невинна. С демони вътре в мен, но и с цял куп нежност, която ги гони. Виждал ме е така, както се усещам и невинаги се харесвам. Но ме гледа с обич. Сигурно това е разковничето. Първата стъпка към това да си свободен и щастлив. Да изпитваш онази лекота, която ни движи... Все едно плуваме в езеро и само облаците надничат в бистрото. Умората отминава с едно докосване. Страховете се топят заради усмивките. Свободата идва понякога на живот и смърт. Като избор да оцелееш. Белезите винаги са от хора, които обичаме. И които ни обичат... както умеят. Но те са си наши, защото носят и уроци! Носят умението да обикнем себе си отвъд първичното его. Носят умението да се грижим, не според зададеното, а според истински нужното. А обичта е велика! Парченца светлинки от родители, приятели и любими. Облаци, в които не се губим, а казваме “добре дошли” на всички, които вярват в промяната. Промяната в нас, която боли, но носи добро. Изчиства съмнения и детски тревоги. Прави ни рицари на красивото. Всъщност...съвсем нормални човешки същества. Прави те... моят разкош днес. Времето за приказки е тук", публично изля чувствата си в мрежата Милена Златкова.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.