Водещата на "Търси се" Нели Хаджийска омаяна от актьора Димитър Маринов! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/vodeshtata-na-tarsi-se-neli-hadzhiyska-omayana-ot-aktyora-dimitar-marinov-vizh-tuk/51017 Goreshto.net
Водещата на "Търси се" Нели Хаджийска омаяна от актьора Димитър Маринов! (виж тук)

Нели Хаджийска откровено призна, че е очарована от актьора Димитър Маринов!

Актьорът Димитър Маринов, който успя да докосне България до Оскарите, омая Нели Хаджийска. Водещата на предаването "Търси се" по Би Ти Ви не скри радостта си от срещата с Маринов и възможността да го опознае по-отблизо. Именно актьорът, пробил зад океана, ще е и първият гост в предаването за тази година. Ще имаме удоволствието да го гледаме днес, а ето как го представи Нели: "2020 година в "Търси се..." стартира с Оскар! Единственият българин държал в ръцете си безценната статуетка ще бъде първият ни гост в новата година. Съдбата му е не по малко житейска история за Оскар. Още от малък, както сам казва, има "две семейства" - кръвното и онова, което го осиновява... Нарича втората си майка и до днес "маминка" и казва, че строгият й нрав до голяма степен е изградил неговия устойчив характер. Но в по-голяма степен сам се е градил. И сам се е борил. И сам е мечтаел! И някак това САМ белязва първата половина от живота му... Но днес признава, че само тук, в България е съградил онези пълнокръвни човешки отношения на близост и приятелство, които живеят вечно в сърцето му, макар че от години живее отвъд океана. Един от най-сензитивните и истински интересни хора, които нямат претенция за себе си. Той просто знае кой е. Не пропускайте изключителният актьор Димитър Маринов в "Търси се...", тази неделя, 5 януари. А който не е гледал филма "Зелената книга" е желателно бързо да поправи този пропуск!", съобщи Нели Хаджийска в профила си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.