Волен Сидеров разтърси: Новините са фалшиви! Вирусът е световна истерия (виж тук)

https://goreshto.net/interesno/volen-siderov-raztarsi-novinite-sa-falshivi-virusat-e-svetovna-isteriya-vizh-tuk/51174 Goreshto.net
Волен Сидеров разтърси: Новините са фалшиви! Вирусът е световна истерия (виж тук)

Волен Сидеров изригна с коментар за коронавируса и истината за него!

Лидерът на Атака Волен Сидеров разтърси мрежата с коментар по единствената тема в света към момента - коронавируса. Думите му потресоха мнозина, цитираме го дословно: "Коронавирусът е една световна истерия, която е създадена, за да пренареди света и икономическия ред. Ще фалират хиляди фирми - богатите ще станат по-богати, а бедните по-бедни. Това е целта на занятието, а резулатите вече са видими. Защо никой не говори за огромния срив на световните стокови борси? Новините в днешно време са фалшиви. Засипват зрителите с апокалиптични данни и това е целта. Вирусът е известен на учените от 60-те години на миналия век. Във ветеринарните учебниците e описан. Има ваксини срещу него. Не е смятан за нещо опасно оттогава до днес. Не може сега медиите да казват, че нещо ни е връхлетяло, след като е известно. Сега е направено вирусът да работи върху хората, но истерията е по-работещата част. Само преди 15 дни началникът на Националния оперативен щаб ген. Мутафчийски каза, че вирусът е обикновена респираторна инфекция, а грип тип Б е по-опасен. Сега казва за коронавируса, че е нещо невиждано. Защо в петък, когато се прие решението за извънредно положение, Корнелия Нинова беше без маска в парламента и кашляше срещу стенографите? Как така обявяваш извънредно положение, a не го спазваш? Председателят на парламента Цвета Караянчева можеше да е с маска, премиерът, министрите, всички чинно застанали един до друг, бяха без маски", взриви мрежата Волен Сидеров. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.