Война: Юлияна Плевнелиева скочи на Деси Банова за милионите на президента! (бъдещото бебе обърна палачинката)

https://goreshto.net/novini/voyna-yuliyana-plevnelieva-skochi-na-desi-banova-za-milionite-na-prezidenta-badeshtoto-bebe-obarna-palachinkata/50362 Goreshto.net
Война: Юлияна Плевнелиева скочи на Деси Банова за милионите на президента! (бъдещото бебе обърна палачинката)

Юлияна Плевнелиева не може да понася Деси Банова, войната е обявена!

Бременността на Деси Банова меко казано обърна палачинката в отношенията й с бившата първа дама Юлияна Плевнелиева. До момента последната изобщо не се занимаваше със синоптичката и не се интересуваше от голямата й любов с Росен Плевнелиев. След като стана ясно, че Десито бързо-бързо е заченала от екс президента обаче, нещата коренно се промениха. И... войната е обявена. Разбира се, става дума за милионите на Плевнелиев, които никак не са малко. И, които бяха отредени на двамата му синове от Юлияна - Асен и Павел. Днес обаче, когато Банова с гордост показва корема си наляво и надясно, за наследството на Росен Плевнелиев вече има още един претендент. Бъдещото бебе, разбира се. Близки до Юлияна Плевнелиева разкриха, че тя е меко казано бясна от факта, че Деси Банова е бързала да си "опече работите", докато президентът е болен от любов, пише агенция ПИК. "Как пък не изчака да се оженят, да поживеят повече заедно, да се опознаят. Но не - моментално наду корема, защото й е ясно, че само така един ден ще може да има претенции върху парите му. Такива женички най ги обичам... Ама Росен е много добър и много наивен, особено, когато е влюбен", гневяла се Юлияна Плевнелиева пред близките си хора. Тя се тревожела и, че след раждането на бебето, Банова ще ангажира цялото време на Плевнелиев, който може да остави на заден план синовете си. А ако пък детето се окаже момиченце - леле мале! Цялото внимание и лиготии щели да са за него. "Ще стане същото като с щерката на Деси Банова. Видяхме я как изнерви Гала в "На кафе". Така, че тя дори не можа да се сдържи и й направи забележка в ефир. Големи глезотии, голямо чудо. Деси Банова веднъж не я скастри като опоска всички козцунаци и яйца на Великден", коментират пък потребители в мрежата. Коя от двете жени на президента ще надделее в крайна сметка и дали наистина любовта на Банова и Плевнелиев ще просъществува във времето, остава да видим тепърва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.