Всичко свърши: Диляна Попова и Асен Блатечки скъсаха официално!

https://goreshto.net/novini/vsichko-svarshi-dilyana-popova-i-asen-blatechki-skasaha-oficialno/49498 Goreshto.net
Всичко свърши: Диляна Попова и Асен Блатечки скъсаха официално!

Диляна Попова и Асен Блатечки решиха, че повече няма да живеят заедно!

Край! Приказката свърши и то окончателно. Диляна Попова и Асен Блатечки скъсаха официално, а актьорът се изнесе от апартамента им и се върна у дома. Този път новината не е измислица на жълтите медии, а истина и решение на самата Диляна Попова, съобщи ексклузивно вестник "Ретро".

Между Диляна Попова и Асен Блатечки не е имало скандал. Манекенката обаче е разбрала за две изневери на актьора, който се кротна за няколко месеца, а после пак поде стария си начин на живот, който само жена му Катерина Горанова би издържала.

[caption id="attachment_5572" align="alignright" width="300"]Диляна Попова и Асен Блатечки Край! Диляна Попова и Асен Блатечки вече не са заедно[/caption]

"Диляна размисли, прецени нещата и двамата с Асен седнаха да си поговорят. Те са интелигентни хора и отлично си дадоха сметка, че всичко помежду им е било на база тръпка, а не на стабилна връзка от която се гради семейство. И затова се разделиха съвсем спокойно. Сега се чуват по телефона, но Асен Блатечки се върна при семейството си, където винаги се е чувствал най-спокоен", разкриха истината колеги на Асен Блатечки от театъра.

Той бил убеден и се кълнял, че ще гледа новото си дете и ще помага за всичко на него и Диляна Попова, просто двамата няма да живеят заедно. Съпругата му Катя, разбира се, го приела обратно веднага, тъй като през цялото време била сигурна, че и тази, като повечето му извънбрачни връзки, ще приключи бързо - макар този път да е замесена бременност и дете.

"Така нещата ще са най-добре за всички. Диляна Попова и Асен Блатечки не стават за семейство, защото тя никога няма да го търпи така, както Катя. Още от началото Диляна започна да ревнува и да му вдига скандали, което подлуди Асен. Той страшно държи на свободата си, а Диляна не е характер, който да му я даде", коментират колегите на актьора.

Към момента всичко вече си е дошло по местата, а бременната Диляна Попова е спокойна и ни най-малко не съжалявала за раздялата с Асен Блатечки - убедена, че и сама може да гледа детето си, дори по-добре отколкото с фалшиво съжителство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.