Взрив: Мира Добрева изригна заради уволнения от БНТ Камен Алипиев! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/vzriv-mira-dobreva-izrigna-zaradi-uvolneniya-ot-bnt-kamen-alipiev-vizh-tuk/50752 Goreshto.net
Взрив: Мира Добрева изригна заради уволнения от БНТ Камен Алипиев! (виж тук)

Мира Добрева изригна в защита на колегата си Камен Алипиев!

Водещата по БНТ Мира Добрева направи нещо нечувано смело. Тя си позволи да изригне в защита на уволнения скандално от телевизията Камен Алипиев. Знаем, че той бе отстранен по неизвестни причини от програмния директор Емил Кошлуков. Ето как Мира Добрева защити колегата си, без да се тревожи, че може да си навлече гнева на директора: "Познавам Камен Алипиев от времето на “Добро утро”. Спомням си, тогава в предаването имаше спортни новини. И Сашо Авджиев правеше всичко възможно точно той да е водещ на емисията в събота сутрин. Не помня да сме се интересували от дипломата му, знаехме само, че щом водещ е Кедъра, значи ще е по-интересно, някак по-запомнящо се, по-разчупено. Ние с него така и не станахме близки през годините. Даже сме имали едно-две спречквания. Но когато е ставало дума за работа, е загърбвал всякакви лични отношения и е бил на линия. Точен. Интересен. Различен. Никога не ми е хрумвало да попитам с какво образование е. За разлика от други знайни и незнайни кариеристи, сигурно висшисти, които не ми се е искало да срещам в телевизията, с него винаги ми е приятно да се разминем в коридора. Може да не лицемерничим и да си казваме колко се обичаме, но винаги ще се поздравим и ще оставим усещането, че историята на БНТ е толкова голяма, колкото хората в нея. Не колкото дипломите им. Нямам идея защо Кошлуков е пристъпил към тази крачка. Сигурно е имал други основания, които са далеч извън представите на зрителите. Не съм се чувала нито с единия, нито с другия. Мен като ме уволнят, едва ли някой ще се обади. Но това съвсем не ме вълнува сега. Не ми се иска Камен да си тръгва. Не защото е “пуснал корени в телевизията”. А защото телевизията не може да расте без корени", заяви Мира Добрева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.