Взрив: Синоптичката Никол призна за кратката си връзка с Гришо! (бомбата избухна - още подробности)

https://goreshto.net/novini/vzriv-sinoptichkata-nikol-prizna-za-kratkata-si-vrazka-s-grisho-bombata-izbuhna-oshte-podrobnosti/50256 Goreshto.net
Взрив: Синоптичката Никол призна за кратката си връзка с Гришо! (бомбата избухна - още подробности)

Синоптичката Никол сама призна за авантюрата си с Гришо!

Най-красивото лице на Нова телевизия, а и не само там - синоптичката Никол, хвърли страшна бомба. Разкритието взриви медиите и феновете - нейните и на Гришо. Защото предположението, че миналата година двамата са преминали през кратка авантюра, се потвърди категорично. Направи го самата хубавица Никол, което е повече от неочаквано и сензационно. Както вече знаем, Григор Димитров наскоро изтри Никол от Инстаграм. Припомняме, че тя беше единствената родна знаменитост, която тенисистът следваше в мрежата. И редовно харесваше снимките й там. Това започна миналата година, когато двамата се срещнаха за първи път на турнира София Оупън. Гришо и Никол се харесаха от пръв поглед и дори се снимаха заедно. Фотос, който синоптичката редовно постваше в мрежите. Тя дори честити рождения ден на шампиона ни като му изпрати отново същата снимка, с пожелания за здраве и късмет. Но... но нещо изведнъж се преобърна. Ако смятахме, че Гришо може случайно да е затрил Никол от Инстаграм, вече не остана и капка съмнение, че това не е така. Днес се оказа, че синоптичката е направила абсолютно същото. Хубавицата вече не следва Димитров в мрежата. А най-неочакваното е, че лично е изтрила снимките си с него от своя профил в Инстаграм, съобщава сайтът ХотАрена.Нет. "Как би разтълкувал това всеки нормален човек - че то е повече от ясно. Всички отдавна си знаехме, че между двамата се е случило нещо, но нямахме доказателства. Поведението им днес обаче сочи друго. Разбира се, не може да се говори, че са били гаджета или нещо подобно. Явно просто една кратка афера, която е приключила с обида за единия", коментират близки до обкръжението на Николчето източници. Самата синоптичка пък винаги е признавала, че не обича промените в живота си, които я стресират. Тя предпочитала спокойна и сигурна връзка, пред честта смяна и трафик на хора в ежедневието си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.