Взрив: Тото от СкандаУ иска да напусне Къщата! (рапърът бесен, откачи тотално - виж тук)

https://goreshto.net/novini/vzriv-toto-ot-skandau-iska-da-napusne-kashtata-raparat-besen-otkachi-totalno-vizh-tuk/50053 Goreshto.net
Взрив: Тото от СкандаУ иска да напусне Къщата! (рапърът бесен, откачи тотално - виж тук)

Тото от СкандаУ иска да си тръгне от Вип Брадър 2017!

И тази година няколко звезди не издържаха и поискаха да напуснат сами Къщата на Вип Брадър 2017. Безспорно най-шокиращата обаче е постъпката на Тото от СкандаУ, който откачи тотално и заяви, че си тръгва. Дали ще последва примера на Мария и действително ще си събере багажа, или само лае като Мегз и шеф Петров, това предстои да разберем. Причината за гнева на Йонислав Йотов, който изригна като вулкан, е новината, че приятелката му Яна Червенкова е разочарована от поведението му. Както вече стана ясно, блондинката, с която Тото от СкандаУ живее на семейни начала от шест години, е останала потресена от видяното в Къщата. А именно фриволното отношение на гаджето си към Мегз и Ваня Щерева. Точно това ще накара чаровникът да изригне, както никога досега и да прати по дяволите шоуто и дори огромна част от хонорара си. Той е убеден, че нещата навън са представени така, че да заблудят зрителите и в частност любимата му. "Не ми пука за предаването, за договора и за това какво ще си каже някой. Няма да стоя и да гледам как се изкривяват нещата и как жена ми се тормози. От неща, които не съм си и помислял, камо ли да направя. Ай, сиктир на всичко! Излизам и ми дреме на...", беснеел Тото от СкандаУ преди часове, разкриха източници от кухнята на медията. Рапърът влязъл в диалог със самия Биг Брадър и му заяви позициите си. Дали Големия брат е успял да го кротне и дали любимецът на дамите в Къщата и пред малкия екран все пак ще размисли... Това предстои да видим довечера или още в следващите дейли епизоди на предаването. Едно обаче е сигурно. Хиляди млади девойки чупят ръце и стискат палци техният "красавец" да продължи да ги радва от малкия екран.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.