Взрив в Къщата: Първите интимни ласки във Вип Брадър шокираха съквартирантите! (ВИЖ ГИ ТУК)

https://goreshto.net/novini/vzriv-v-kashtata-parvite-intimni-laski-vav-vip-bradar-shokiraha-sakvartirantite-vizh-gi-tuk/50027 Goreshto.net
Взрив в Къщата: Първите интимни ласки във Вип Брадър шокираха съквартирантите! (ВИЖ ГИ ТУК)

Първите ласки в Къщата на Вип Брадър 2017 вече са факт!

В Къщата на Вип Брадър 2017 от началото на сезона до днес се разиграваше предимно едно и също - скандал след скандал. Обиди, ругатни, крясъци и сълзи съпровождаха дните и нощите на така наречените родни випове. Е, имало и разнообразие. Седмици след началото на сезона първите интимни ласки под покрива на Къщата в Нови хан вече са факт. Съквартирантите останаха потресени от разкритието, за което съобщи пред всички не друг, а пайнерката Мария. Снощи, пред очите на зрителите и участниците във Вип Брадър миньончето хвърли бомбата, че двама от съквартирантите са го направили. Сещате се какво, нали - не са си играли на сляпа баба. Мария директно нападна двамата си най-големи врагове шеф Петров и Мегз като ги обвини, че са мърсували в... тоалетната. Думите й шашнаха всички, особено зрителите. Много от които, разбира се, не повярваха на казаното от нея. "Знам аз какво става в тоалетната, където няма камери. И как двамата с Мегз го правите най-безсрамно. Но спокойно, всичко се разбира и всичко си идва на мястото. На мен ще ми говорят, че съм била държанка, а те го правят в кенефа", изригна Мария по време на поредния скандал с шеф Петров. Любопитното е, че кулинарният гуру не обърна внимание на казаното от нея и дори не се защити. В същия този момент Мегз не беше наблизо и за късмет не чу какво се говори зад гърба й. Ние лично смеем да вярваме, че "разкритията" на Мария са чиста проба измислица. Целяща за пореден път да накърни достойнството на Петров и Миглена Каканашева. А и готвачът така ревностно започна да брани и закриля Мегз, че просто няма как да не си навлече ревността и злобата на Мара Отварачката. Нямаме търпение да видим реакцията на честолюбивата Мегз, когато научи какви ги е вършила в нужника и с кого. Сигурни сме, че скандалът ще е с размери, невиждани и нечувани досега във Вип Брадър.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.