Взривиха: Мира Добрева и Жоро Торнев хвърлиха бомбата! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/vzriviha-mira-dobreva-i-zhoro-tornev-hvarliha-bombata-vizh-tuk/50769 Goreshto.net
Взривиха: Мира Добрева и Жоро Торнев хвърлиха бомбата! (виж тук)

Мира Добрева и Жоро Торнев нададоха вик!

Водещата на БНТ Мира Добрева и режисьорът Жоро Торнев, който е неин съпруг, взривиха мрежата. Те са бесни от снимките, които шокираха цяла България. А именно тези на годеницата на кандидата за кмет на Демократична България Борислав Игнатов. Ето какво написа Жоро Торнев, под което Мира Добрева се подписва с две ръце - бясна и трепереща от погнуса.

"Като човек, живял обществено доста активно през последните 2-3 десетилетия мислех, че повече няма какво да ме изненада, когато става дума за най-долнопробните проявления на балканските нрави.

Бумът на чалгата, жълтите медии, фалшивите политически, банкови и какви ли още не ченгеджийски проекти, манипулираните избори, социологии, псевдорейтинги и т.н., превърнаха обществените ни сетива в постепенно закърняващи и все по-ненужни. Но считано от 04.09. имаме наистина нов стандарт за пошлост, подлост, простащина по БДС - Балкански Долнопробен Стандарт. Опитвам се да си представя ехидността и самодоволството на тези, решили да произведат “новият предизборен скандал на 2019”. Съсипвайки с лека река репутацията на поредните хора, които дори не познават, защото някой е дръзнал да обезпокои безметежното обществено статукво. Всъщност - съвсем рутинно предизборно поведение на мозъчните медийно-политически тинк-танкове: “Дайте ми компромат и аз ще обърна изборите.” Еврика! Кой се страхува от един архитект на средна възраст, който ходи на работа с велосипед от квартирата си в Дружба 2? Който даже е работил в едни от най-престижните архитектурни бюра в света и получавал безспорно световно признание за проектите си? Който дръзна да предложи да направим паметник на България, вместо да държим този на Съветската армия? Или да припомни на воюващите футболни фенове, че няма място за разделение - стадионите по света вече стават дом на повече от един отбор? Или да иска да посади над половин милион дръвчета във и около София, за да може да се диша? Вятърничави работи! Нека бъде оПИКан! Макар аз самият да съм бил прицел на оПИКаване през годините, все съм намирал някакво “обяснение” за ПИКаещите: че и тези хора имат деца да хранят, че когато си публична личност няма тайни и т.н. Настоящото безподобно публично унижение, основано на доста обикновена розова фантазия, която имаме всички, дори да нямаме снимки, граничи с човекомразие. Свободата на словото няма нищо общо със свободата на оПИКаване. Но по законите на физиката и беззаконието на жълтите медии - когато ПИКаеш срещу вятъра сам се оПИКаваш. И сега вече всички сме оПИКани. И осрани. NB: Всъщност Борето и Дани са ми приятели. И се обичат. И са страхотна двойка. И съм сигурен, че това ще ги направи по силни. НаПИК на всичко", разгневи се Жоро Торнев в поста си, споделен моментално от Мира Добрева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.