Взривиха: Влюбените Плевнелиев и Деси Банова с първото си интервю при Гала! (виж подробности + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/vzriviha-vlyubenite-plevneliev-i-desi-banova-s-parvoto-si-intervyu-pri-gala-vizh-podrobnosti-snimki/50151 Goreshto.net
Взривиха: Влюбените Плевнелиев и Деси Банова с първото си интервю при Гала! (виж подробности + СНИМКИ)

Деси Банова и Росен Плевнелиев се появиха заедно в първото си интервю!

Росен Плевнелиев и Деси Банова дадоха първото си телевизионно интервю като двойка. Разбира се, за целта те избраха предаването на добрата приятелка на синоптичката - Гала. Президентът и любимата му се появиха в студиото на "На кафе" хванати за ръка. И сияещи от щастие. Деси Банова бе заложила на белия цвят, докато Плевнелиев, както винаги, бе стилен с официално сако. Още на влизане водещата ги изненада с куп подаръци, на които двамата се зарадваха като малки деца. Културни хора са все пак. След това обаче дойде ред на въпросите относно медийния шум. Росен Плевнелиев, както и Деси Банова заявиха, че разбират цялото това преследване на репортерите, но вече им идва в повече.

"Денонощно ни следят папараци. Дори един автомобил катастрофира, докато ни гонеше. Репортери и фотографи постоянно висят пред дома ни, пред този на майка ми. Не знам какво повече искат да видят и да уловят от това, което вече сами сме признали", коментира Деси Банова.

А половинката й Плевнелиев я призна за истински герой. Президентът разкри, че Банова не е искала изобщо да афишират любовта си. Страхувала се от целия шум и интригите, които ще се завъртят след това. Той обаче успял да я убеди, защото вярва, че така истерията ще отшуми по-бързо. "Разбираме, че на хората им е интересно и ще продължат да ни виждат за ръка - и на улицата, и на летището. Когато си откровен и излезеш с истината пред всички обаче, някак си спекулациите изчезват. Всяко чудо е за три дни, знаем", смее се Плевнелиев. Той заяви, че още от самото начало всички техни близки и приятели знаят за връзката им и са ги подкрепили. "Живеем щастливо, но живеем и най-вече за децата си и за любимите хора. Те са тези, пред които признахме всичко още в началото. И не е вярно, че не са ни подкрепили. Напротив - направиха го и се радват за нас", сподели Плевнелиев. "Душите ни се намериха. И изобщо не ме интересува, че той е президент или известен, а това, че е добър и състрадателен човек. Той е сродната ми душа и така го чувствам", обясни Банова. Която се срещнала за първи път с Плевнелиев през 2014-та. Направили кратко интервю, а оттогава не са се виждали повече. До април тази година, когато се засекли случайно на събитие. Разменили си телефоните, спомнили си за първата среща и малкия гаф в интервюто. А после нещата просто се получили след няколко разменени смс-а и покани за кафе. Искрата пламнала обаче чак в Гърция, където признали чувствата си. И оттогава вече са просто неразделни. А, когато за първи път щерката на Деси видяла Росен, казала: "Мамо, този човек е много умен". Президентът е категоричен, че и двамата поддържат много добри отношения с бившите си партньори в живота. И никога не е имало скандали или разправии.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.