Яка мацка, а?! Не, това е 13-годишната щерка на Коко Динев! (виж в какво се превърна Ивон - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/yaka-macka-a-ne-tova-e-13-godishnata-shterka-na-koko-dinev-vizh-v-kakvo-se-prevarna-ivon-mnogo-snimki-2/50043 Goreshto.net
Яка мацка, а?! Не, това е 13-годишната щерка на Коко Динев! (виж в какво се превърна Ивон - МНОГО СНИМКИ)

Щерката на Коко Динев и Анелия - Ивон Динева надмина и Сузанита!

Още ли ще си говорим за 14-годишната Сузанита, която скандализира обществото с визия и поведение на "стара чанта"?! Предлагаме да разнообразим и да погледнем към Ивон Динева. 13-годишната щерка на Анелия и Коко Динев. Да, Ивон е с година по-малка дори от Сузи Мурад като ще навърши 14 години чак на 29 декември. Направо да не повярваш като видиш снимките, които редовно публикува сама в социалната мрежа. Сори, но от тях не ни гледа 13-годишно дете (защото възрастта си е баш детска). А изкусителна и гореща мацка, издула джуки като за... по-добре да си замълчим. Коментарите в мрежата са достатъчни, а и всеки сам може да си направи преценката. Скандалното и тук като при Сузанита е, че ако Ивон Динева е още малка и й е толкова акъла, къде са родителите й. Орхан Мурад бил сляп, но доколкото знаем и Анелия, и Коко Динев се радват на отлично зрение. Явно не и за дъщеря им обаче. Безспорно Ивон Динева е надрасла годините си и се е превърнала в истинска красавица. Щяхме дори да й се възхитим, ако беше абитуриентка, защото най-малко на такава прилича. Че и отгоре. Тя обаче е поредната заблудена ученичка, която си мисли, че е много "фешън" като се нагримира в стил Мара Отварачката, надуе джуки като маймунска задница и позира в стил "целунала котлона". Яд да те хване, защото от профила на Ивон в социалната мрежа се вижда, че това дете може да има бъдеще. Ако родителите й я узаптят навреме. Малката ни шашна с увлечението си по старата българска музика. И с това, че вместо на Гери-Никол, искрено се кефи и възхищава на Паша Христова и Мария Нейкова. Признаваме, че това е рядко срещано при тийнейджърите днес и заслужава уважение. "Както е тръгнала обаче и както очевидно никой нищо не й казва, ще се превърне в поредната малка кифла, която чупи стойки онлайн. Жалко за детето, но вижте само кои са пример за подражание в тая наша родина", коментират потребители по форумите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.