Явление за България: Акад. Йордан Иванов лекува и вдига на крака болни с последна надежда! (телефони за връзка с народния лечител)

https://goreshto.net/novini/yavlenie-za-balgariya-akad-yordan-ivanov-lekuva-i-vdiga-na-kraka-bolni-s-posledna-nadezhda-telefoni-za-vrazka-s-narodniya-lechitel/50112 Goreshto.net
Явление за България: Акад. Йордан Иванов лекува и вдига на крака болни с последна надежда! (телефони за връзка с народния лечител)

Акад. Йордан Иванов отдавна е получил прозвището Боянския маг!

Той е акад. Йордан Иванов, който припокрива цели осем дяла от всичките десет на народната медицина. Психофизиотерапевт той е излекувал над 3000 пациенти и е вдигнал на крака дори болни с последна надежда. Името му стои редом до това на великата Ванга и Петър Димков, удостоено с титлата "народен лечител" още преди 89-та година. Дарбата му, която е изключителна, е била забелязана и оценена дори от Тодор Живков и дъщеря му Людмила Живкова. А в края на 90-те години той е предложен от Военното контраразузнаване за званието генерал-майор, заради огромните му заслуги към държавата. Акад. Йордан Иванов лекува над 300 болести, сред които и левкемия. Топи миоми и тумори. Той успешно цери гангрена в напреднала фаза, безсъние, парези, тикове, заекване и други. Срещата му с Ванга преминала доста любопитно. Казала му: "Данчо, ти си като впрегатен кон. Цял живот ще се трудиш, ще работиш и ще помагаш. Тя, милата, правеше същото. До последно помагаше на хората", казва Боянския маг. Йордан Иванов споделя, че непрекъснато му се обаждат хора от цялата страна и от чужбина. Навремето си записвал имената и проблемите им в тефтерче, но вече отдавна не го прави. Защото не смогва да отбележи върволиците, които се стичат при него. "До преди известно време съм приемал над 100 пациенти на ден, но не - изобщо не ме изморяваха. Радвам се и бих помогнал и излекувал всеки, който има нужда от помощта ми. Стига човекът да идва с реален проблем, а не просто от нездраво любопитство", казва академикът. Убеден е и съветва хората да не прекаляват самосиндикално с нищо, дори и с билките. Защото сред родните билки наистина безобидни са само маточината, ментата и дървесния мъх. За всичко останало трябва да се консултират с билкари, но признати и отдадени на работата си, както и с хора като него - специалисти. Ако желаете да се свържете с него, то това са два от телефоните му за връзка, които изписваме сега: 0899 32 97 07 и 0877 01 20 32

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.