Йоана Буковска: Любовта ни с Чочо беше изпепеляваща

https://goreshto.net/novini/yoana-bukovska-lyubovta-ni-s-chocho-beshe-izpepelyavashta/49374 Goreshto.net
Йоана Буковска: Любовта ни с Чочо беше изпепеляваща

Йоана Буковска призна чувствата си към покойния Чочо Попйорданов

Красивата Йоана Буковска оприличи любовта си с Чочо Попйорданов на изпепеляваща, научи Goreshto.net. Актрисата е споделила пред приятелки, че двамата с Чочо са имали голяма страст помежду си, но за дълготрайна връзка е нямало как да се получи.

"Любовта ни не бе любов в истинския смисъл на думата, а по-скоро страст. Може да се определи като изпепеляваща любов, защото те поглъща изведнъж и след това отминава." - споделя Йоана Буковска.

[caption id="attachment_4625" align="alignright" width="300"]Йоана Буковска призна за изпепеляваща любов с Чочо Попйорданов Йоана Буковска призна за изпепеляваща любов с Чочо Попйорданов[/caption]

Взаимните симпатии между двамата се породиха малко след хитовия сериал "Дунав мост". Това накара Чочо да хлътне до уши, заради което да остави любовите си с други жени. Йоана Буковска никога няма да забрави Попйорданов. Тя признава, че той не е бил мъжът за нея, но романсът помежду им се е оказал истинска наслада и й е помогнал да осъзнае какъв мъж търси за брак.

Чочо Попйорданов се сбогува с този свят преди година след трагичен инцидент на гробищата. Считаше се, че Йоана Буковска не се е появила на погребението, тъй като не бе забелязана. Тя обаче е разкрила, че е дошла, но е гледала да стои настрана, за да не дразни опечалената му съпруга.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.