Йоко Захариев в защита на Ицо Хазарта: Българинът ще си остане проЗ! (виж как изригна)

https://goreshto.net/novini/yoko-zahariev-v-zashtita-na-ico-hazarta-balgarinat-shte-si-ostane-proz-vizh-kak-izrigna/50878 Goreshto.net
Йоко Захариев в защита на Ицо Хазарта: Българинът ще си остане проЗ! (виж как изригна)

Йоко Захариев защити Ицо Хазарта след прословутия концерт!

Певицата Йоана Захариева, по-известна като Йоко Захариев, изригна в мрежата в защита на Ицо Хазарта. Последният бе обвинен преди дни, че е пял на предизборен концерт на ГЕРБ, въпреки че той лично отрече това да е истина. И заяви, че не е взел и стотинка. Ето какво написа Йоко по темата: "Българинът ще си остане проЗ, твърдоглав и първосигнален. Няма друга държава ,в която близки ,роднини , приятели ,познати и непознати да воюват заради политически убеждения . Това е отвратително как до вчера се клехме и викахме " Осанна" ,издигахме в култ един Творец , а днес вече крещим : " Разпни го!". Така сме в много отношения, така възпитаваме и децата си ... Не случайно агресията и войната са по пътищата ,в училище и в къщи. Полудял народ , който мизерства и за терапия всеки ден пие и се бие . Такива са и онези отгоре ,властимащите... Тя рибата не случайно от главата се вмирисва. ..... Айде сега нахранете го , убийте го с камъни и лайте докато останете без глас. Па.. Дано ви мине... Докато забравите.... и после пак ще лаете по нещо друго... Също толкова "значително" и "виртуално ". Голяма победа е да крещиш и "плюеш" срещу монитора в къщи! Ай хубав ден!", изригна в защита на Ицо Хазарта Йоко Захариев. "Всъщност, Ицо е напълно прав. Той не е агитирал за никоя партия, нито е изказал своите политически пристрастия. Просто е направил това, което работи и от което изкарва парите си - пял е за този, който му е платил именно да пее. Това не го обвързва ни най-малко с която и да е партия. Нищо лично - просто бизнес", коментира Жоро Френски под поста й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.