Йордан Лечков шокира всички с това, което разкри за себе си: Не е за вярване, че е истина!

https://goreshto.net/novini/yordan-lechkov-shokira-vsichki-s-tova-koeto-razkri-za-sebe-si-ne-e-za-vyarvane-che-e-istina/49876 Goreshto.net
Йордан Лечков шокира всички с това, което разкри за себе си: Не е за вярване, че е истина!

Йордан Лечков направи шокиращо разкритие само дни преди юбилея си!

Футболната легенда Йордан Лечков ще навърши 50 г. само след няколко дни. По този повод той проговори за равносметката от живота си дотук. Оказва се, че Данчо е направил нещо наистина шокиращо през своята футболна кариера. Той е отказал трансфер във футболния колос "Байерн" (Мюнхен). "Баварците" са имали сериозен интерес към нашия халф по времето, в което той е бил футболист на друг немски клуб - "Хамбургер". Самият Лечков обаче е отказал да премине в гранда от Мюнхен. "Моята философия е по-различна от на повечето футболисти. Аз предпочитах да играя в по-малки отбори, за да мога да изпъкна. Харесваше ми мисълта аз да водя тези отбори към успеха. Затова отказах на "Байерн", където беше пълно със световни шампиони по онова време." - разкрива Йордан Лечков пред наш ежедневник. Той и до днес не съжалява, че не е играл в много големи отбори. Напротив, гордее се с това. След "Хамбургер" Данчо записва по един сезон в "Олимпик" (Марсилия) и турския "Бешикташ". Единственото, за което Лечков съжалява в своята кариера, е, че не е напуснал Германия след Световното в САЩ. Тогава именно той елиминира Бундестима с фамозния си гол с глава, което е накарало всички немци да го намразят. "Не се усетих да напусна Германия през лятото на 1994 г. Бях станал чужд сред свои. На мен се гледаше вече по друг начин." - споделя още бившият кмет на Сливен. Припомняме, че Йордан Лечков потопи цяла Германия в сълзи, когато на Световното през 1994 г. засече с глава центриране на Златко Янков. Тогава нашият плеймейкър прати България на полуфинал, а Бундестима у дома. Лечков е сред най-големите футболисти в цялата история на България. С него са свързани едни от най-грандиозните ни успехи на футболния терен. В неделя Данчо ще отпразнува своя пети юбилей. Дано той му донесе щастие, каквото му донесе славната му футболна кариера!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.