Юксел Кадриев се оказа по-беден и от социално слабите. Как става тази работа?!

Тази работа мирише отдалеч, но едва ли някой ще се разрови, както трябва

https://goreshto.net/novini/yuksel-kadriev-se-okaza-po-beden-i-ot-socialno-slabite-kak-stava-tazi-rabota/54689 Goreshto.net
Юксел Кадриев се оказа по-беден и от социално слабите. Как става тази работа?!

Тази работа мирише отдалеч, но едва ли някой ще се разрови, както трябва

За никого не е тайна, че повече от десетилетие, новинарят от bTV Юксел Кадриев живее в общинско жилище в столичния квартал „Борово“.

 

На всичкото отгоре и той наравно с останалите нуждаещи се от общинско жилище, плаща месечен наем в размер на 80 лв., без разбира се по никакъв начин да попада в тази група.

 

Единствената му надежда да не се изнесе от апартамента бе да обжалва, но както сами се досещате, жалбата му е била отхвърлена и сега му се налага да освободи жилището.

Зрителите на медията са в шок не само от наглостта му, а и от това, че bTV се правят на разсеяни и си траят по случая, докато в същото време са готови да си счупят краката от бързане да извадят нечии кирливи ризи на показ.

 

Всички се питат така ли bTV държат на морала, който непрекъснато се опитват да ни набият в очите? Защо не вземат отношение и да уволнят водещия, който освен всичко друго чете новините като първокласник - сричайки.

 

Оказва се, че така нагли лица от тв екрана заемат място на някоя самотна майка в нужда, която едвам успява да свърже двата края.

Хората са категорични, че ако живеехме в нормална държава, Юксел досега щеше да е уволнен от работа, и с право.

 

На всичкото отгоре звездата на медията се разписва срещу месечно възнаграждение в размер на 24 бона и въпреки това очевидно не може да си позволи да плаща редовен наем. Защото е беден… Ами тогава да вземем да му съберем някакви социални помощи на човечеца и да му купим една колибка с общи усилия…

В такъв случай bTV да не се ослушват ами да му пуснат една дарителска сметка. 

 

Освен това хората се чудят на какво основание получава такава висока заплата като нито е журналист, нито прави репортажи, а само чете новините през уикенда, при това с хиляди грешки на емисия. Не само е сред най-недолюбваните новинари, а води класацията по лапсуси и въпреки това все още го крепят в медията, при това с бомбастична заплата. В същото време съвсем наскоро друга служителка на bTV, която е самотна майка изрева, че се връща в родния си край, тъй като със заплатата, която получава там, не може да си позволи да гледа дете и да плаща наем за жилище.

 

И така нека се върнем на нуждите на мистър Кадриев – новото му жилище, трябва да е поне тристайно, тъй като живее с майка си и дъщеря си Габриела. Макар Габиела да е вече голяма, пенсионерката очевидно няма никакви намерения да се прибира в родната Горна оряховица и ще досажда до последния си дъх.

 

Странно как за 20-те години работа в bTV, Кадриев толкоз не намери пари, че да си купи жилище. Това поражда въпроса за какво харчи колосалната заплата, която прибира. Част от колегите му телевизионери, получаващи доста по-скромни възнаграждения  от него,  успяха да си купят палати, а той все още е бездомник.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.