Юлияна Дончева: Само тази незначителна промяна гарантира видимо отслабване за месец! (без диети, без глад)

https://goreshto.net/novini/yuliyana-doncheva-samo-tazi-neznachitelna-promyana-garantira-vidimo-otslabvane-za-mesec-bez-dieti-bez-glad/50270 Goreshto.net
Юлияна Дончева: Само тази незначителна промяна гарантира видимо отслабване за месец! (без диети, без глад)

Юлияна Дончева дава много полезни съвети не само за отслабване, но и за здраве!

Бившата журналистка и депутат Юлияна Дончева отдавна се е запознала с тайната на здравословното хранене. Благодарение на което можем да постигнем бързо и равномерно отслабване. Така, че да променим коренно не само фигурата, но и здравето, а и самочувствието си. Всички тези неща тя описва подробно в своята книга "Код червено: Моята истина за храната". На онези, които не са успели или нямат възможност да я закупят обаче, тя не отказва нито помощ, нито полезен съвет. Преди дни Юлияна Дончева разкри в ефир само едно единствено нещо, което ако се направи, гарантира видимо отслабване в рамките на месец. Убедена е в това, защото го е изпитала на собствен гръб. И не само тя, а цялото й семейство. Получило се дори без да иска, просто се наложило да променят режима си на хранене вечер. "Свикнали сме всички да се храним заедно на масата, а не всеки да яде отделно. Това сближава семейството. И понеже синът ни свикна с по-ранен режим на вечеря, направихме така, че да се съобразим с него. Започнахме да вечеряме в 18-18.30 часа и никога по-късно от 19.00 часа. След няколко седмици всички забелязахме, че сме отслабнали. Без да променяме менюто си, без диети, без нищо друго. Просто смяна на часа на последното хранене направи чудо", сподели Юлияна Дончева. Тя горещо съветва всички да опитат този метод като се стараят да го превърнат в навик. И е готова да се зарече, че след това няма да има човек, който да не я потърси лично, за да й сподели успеха си. Дончева е непоколебима и в още нещо. Не бива да изхвърляме от менюто си храни като мляко, месо и глутен. Освен ако по някакъв повод не ни ги е забранил лекар. Тя е твърдо против суровоядството и веганството, особено при децата. "Спрете храните с много добавки и непознати буквички и думички на етикетите. Не ги купувайте. Стремете се да се храните главно с полезни и естествени продукти и ще видите, че и без диети ще обуете отново отеснелите си от години дънки", обещава Юлияна Дончева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.