За ЧРД: Наталия Симеонова се върна от САЩ неузнаваема, надхвърли 100 кила! (не можаха да я познаят - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/za-chrd-nataliya-simeonova-se-varna-ot-sasht-neuznavaema-nadhvarli-100-kila-ne-mozhaha-da-ya-poznayat-mnogo-snimki/50278 Goreshto.net
За ЧРД: Наталия Симеонова се върна от САЩ неузнаваема, надхвърли 100 кила! (не можаха да я познаят - МНОГО СНИМКИ)

Наталия Симеонова се върна от Америка за рождения си ден!

Водещата на "Море от любов" и "Предай нататък" Наталия Симеонова чукна 48 лазарника у дома. Феята на любовта се върна в България от Америка специално за празника си, който посрещна сред много свои приятели, близки и колеги. Макар искрено да й се зарадваха и да са щастливи, че я виждат отново, болшинството от тях останаха шокирани от промяната във визията й. Наталия Симеонова си е все така усмихната, слънчева и позитивна, но не може да скрие, че е надебеляла драстично. Очевидци са убедени, че водещата е надхвърлила отдавна стоте кила и върви нагоре. Знаем, че от години Нати никога не е била стройна и затова дрескодът й перманентно се състоеше от големи, дълги, широки и черни дрехи. Днес облеклото е същото, но формите под него са двойно по-напращели. "Жалко за нея, защото е красива и прекрасна жена. Но то май всеки, който отива в Щатите, се връща налял. Отиваш менекен, връщаш се угоен. Повечето хора са така, заради евтините и вредни храни, с които се тъпчат там постоянно", коментират запознати. Направи впечатление, че Наталия опитваше през повечето време от партито да прикрива тялото си - къде с цветята, къде с дрехите, но без особен успех. Въпреки това тя се радваше на искрената обич и топлина на гостите си. Припомняме, че Наталия Симеонова навремето лично призна причината за напълняването си. И тя не е здравословен проблем, а раздялата с мъжа на живота й Денис Ризов. Двамата не са заедно от години, а тя продължава да не поглежда друг и да копнее само за него. Всъщност в момента двамата отново са заедно или поне може да се каже така. Защото Денис Ризов също живее в Америка, а след завършването на дъщеря им Виктория, взе при себе си нея и Наталия. Така малката има възможността да следва в страната на неограничените възможности, а родителите й да бъдат край нея. И заедно - макар и не по романтични подбуди.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.