Запомнете го: Евтино мазило топи шиповете! (не просто облекчава болката, а ги забравяте завинаги)

https://goreshto.net/novini/zapomnete-go-evtino-mazilo-topi-shipovete-ne-prosto-oblekchava-bolkata-a-gi-zabravyate-zavinagi-2/49750 Goreshto.net
Запомнете го: Евтино мазило топи шиповете! (не просто облекчава болката, а ги забравяте завинаги)

Това евтино мазило против шипове отстранява проблема веднъж завинаги!

Да, вярно е, че всички казват - шиповете не са болка за умиране. Но само този, който ги има в изобилие, знае какъв кошмар са те. Болките са нетърпими, може да се появи виене на свят - всичко зависи къде точно се е получило ошипяване. Лекарствата от аптеката в 90% от случаите не помагат, а допълнително натоварват организма ни с химия. Само ако погледнете страничните ефекти на някои хапове, свят ще ви се завие. Не си причинявайте нови проблеми, а просто запомнете тази изпитана рецепта. Дори и да нямате нужда сега, съхранете я някъде, защото може да ви потрябва след време. Това мазило, което ще приготвим пред очите ви, струва страшно евтино. Но не само облекчава болката, а направо топи гадните шипове. Ефектът се усеща осезаемо още след първите няколко намазвания, но не бързайте да прекратявате процедурите, а изчакайте да свършите цялото количество. Всичко, от което се нуждаете, са две пресни и сурови кокоши яйца, натурален ябълков оцет - от био магазин или домашен, както и 100 грама салицилов спирт - продава се във всяка аптека. Пригответе си един порцеланов или стъклен съд и в него поставете двете яйца, които са хубаво измити преди това. После ги полейте с ябълков оцет. Такова количество, че да покрие напълно яйцата. Оставете след това съда на някое хладно и тъмно място и потърпете, докато яйцата не започнат да омекват и не се стопят напълно в оцета. Махнете после ципите, които не са се разградили в него и много хубаво разбъркайте. Чак тогава идва ред да добавите и салициловия спирт към сместа. Отново бъркате и с това вече готово мазило започнете да мажете мястото с шипове всяка вечер. Както вече споменахме, облекчението идва още след първите един-два пъти на намазване. Но задължително употребете цялото количество, защото най-добрите резултати идват чрез наслагване и по-продължителна употреба.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.