Защо бе, Цвети?! Нов кошмар със златното момиче потресе всички (близките й не искат да повярват)

https://goreshto.net/novini/zashto-be-cveti-nov-koshmar-sas-zlatnoto-momiche-potrese-vsichki-blizkite-y-ne-iskat-da-povyarvat/49903 Goreshto.net
Защо бе, Цвети?! Нов кошмар със златното момиче потресе всички (близките й не искат да повярват)

Цвети Стоянова отново е на ръба, при това съвсем неочаквано!

Златното момиче Цвети Стоянова отново изправи на нокти цяла България и най-вече близките си хора. Да, казваме цяла България, защото действително милиони хора се молеха за живота й и следяха за състоянието й преди една година. Когато изненадващо научихме от новините, че Цветелина Стоянова се е хвърлила от шестия етаж на жилищната си кооперация. С желанието да отнеме младия си живот. Днес, точно година по-късно, красавицата изпадна в нова депресия. И изчезна. Повече от месец, месец и половина от Цвети Стоянова няма и следа, съобщава вестник "Ретро". Гимнастичката си е у нас, но се е затворила в апартамента си и няма желание за нищо. Тя нито излизала, нито искала да разговаря с приятели, нито дори се виждала с гаджето си Александър Любенов. С когото доскоро бяха неразделни. Самите снимки на футболиста в мрежата доказват, че от доста време насам той прекарва времето си в чисто мъжка компания. Лудуват, забавляват се, но сами - от светлото присъствие на Цвети Стоянова няма и следа. Близки до обкръжението на хубавицата споделиха, че годишнината от фаталния й скок се е отразила странно и отчайващо на момичето. Както знаем, преди месеци Цветелина промени коренно визията си. Започна да обикаля нощните клубове, да пътува и да се държи така, сякаш трагедията я е направила много по-силна. Къде отиде тази смела, атрактивна и дори наперена Цвети Стоянова, питат се всички днес. Оказа се, че девойката не се занимава дори с бизнеса си за мода, за който така разпалено говореше. Не вдигала телефона и на приятелките си, които вече не знаели какво да направят, пише "Ретро". Разбира се, най-притеснени от внезапния нов срив на Стоянова са нейните близки. Горката й баба не можела да мигне от притеснение и денонощно се молела внучка й да не направи друга фатална глупост. Въпреки че Цветелина постоянно работеше с психолози, тя и до днес продължавала да получава своите чести кризи. Единственото, от което още не се била отказала, е договорът й със столична клиника за естетична медицина. На която стана рекламно лице срещу солидна сума пари.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.