Здравословен проблем притесни Борис Солтарийски!

https://goreshto.net/novini/zdravosloven-problem-pritesni-boris-soltariyski-2/49251 Goreshto.net
Здравословен проблем притесни Борис Солтарийски!

Борис Солтарийски сам сподели за състоянието си!

Здравословен проблем притесни беквокалиста на Слави Трифонов Борис Солтарийски. Макар и млад, Борето вече се е сдобил с "болежки", които никак не са за пренебрегване. Защото биха могли да доведат до нещо страшно сериозно. Оказа се, че Борис Солтарийски е развил високо кръвно налягане и е на крачка от сериозна хипертония.

За хипертония може да се смята всяко кръвно налягане, вариращо от 130/90 нагоре, като разбира се, и при хипертонията има различни стадии, които се контролират само и единствено чрез прием на лекарствени средства.

[caption id="attachment_3673" align="alignright" width="214"]Борис Солтарийски трябва да се грижи за здравето си, защото хипертонията не е шега работа! Борис Солтарийски трябва да се грижи за здравето си, защото хипертонията не е шега работа![/caption]

Според Борис Солтарийски хипертонията му се развила след като се престрашил да скача с бънджи от Аспаруховия мост във Варна. Въпреки страха, той скочил, но артериалното му налягане отгогава се променило и започнал редовно да вдига кръвно. Налагало се да започне спешен прием на лекарства, за да се предпази от силна хипертония и евентуалните й последици.

Не стана ясно дали Борис Солтарийски е бил приеман в болница за лечение, но запознати твърдят, че колегите му от "Шоуто на Слави" са много загрижени и го съветват стриктно да спазва заръките на докторите и да не пропуска лекарствата си, защото високото кръвно налягане не е шега работа.

Самият Борис Солтарийски е решен да се пази и да внимава, тъй като се е изплашил сериозно от риска, който носи високото артериално налягане, а именно заплаха от инфаркти, инсулти и прочие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.