Желанието на Бориса Тютюнджиева постави Андрей в шах!

https://goreshto.net/novini/zhelanieto-na-borisa-tyutyundzhieva-postavi-andrey-v-shah/49660 Goreshto.net
Желанието на Бориса Тютюнджиева постави Андрей в шах!

Бориса Тютюнджиева показа характер, за какъвто не бяхме и предполагали!

Николета Лозанова, Алисия, Мара Отварачката и прочие т.нар. ВИП хубавици бяха сложени в малкия джоб на моделката Бориса Тютюнджиева. Последната показа характер и амбиции, за каквито не бяхме и предполагали, и успя да взриви всички, най-вече Андрей Арнаудов.

Продуцентът, който ходи като кученце подир полите на Бориса Тютюнджиева, остана със зинала уста от ултиматума, който му постави тя. А именно да изгони Николета Лозанова като водеща на предаването "Поверително от NL", за да сложи нея на мястото й.

[caption id="attachment_6804" align="alignright" width="300"]Бориса Бориса Тютюнджиева показа, че знае как да си пробива път към върховете[/caption]

Това било изричното условие на Бориса Тютюнджиева към Андрей Арнаудов, а той трябва непременно да го изпълни - ако, разбира се, иска да продължи да й мачка чаршафите, пише известна столична медия.

"Бориса Тютюнджиева си показа рогата и то така, че шокира всички. Тя се оказа по-голяма материалистка и кариеристка от всички останали, въпреки че за кариера не може и да става дума. Та каква водеща ще бъде тя, като не знае как се гледа срещу камерата?! Каквато беше Николета Лозанова, такава ще е и Бориса Тютюнджиева - пълна некадърност. Но това са повечето медии сега - лансират връзкари и нечии бездарни любовници", възмутени коментират служители от телевизионната гилдия.

Припомняме, че все още не е ясно дали изобщо предаването "Поверително от NL" ще види бял свят за втори сезон, или е било окончателно свалено от ефир. Ако то изобщо успее да се завърне обаче, ударът за Николета Лозанова ще бъде страшен.

"Андрей е луд по Бориса и ще изгони и съдружника си дори, само и само да й угоди и да си заслужи любовната гимнастика през нощта. Язък за момчето - изкуфя от мерак по нея, а тя така го използва, че скоро ще го доведе и до просешка тояга", коментират близки до Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.