Жесток обрат: Алекс Богданска смазва Дани Петканов за втори път! (виж какво се случва след любовните й излияния)

https://goreshto.net/novini/zhestok-obrat-aleks-bogdanska-smazva-dani-petkanov-za-vtori-pat-vizh-kakvo-se-sluchva-sled-lyubovnite-y-izliyaniya/50052 Goreshto.net
Жесток обрат: Алекс Богданска смазва Дани Петканов за втори път! (виж какво се случва след любовните й излияния)

Алекс Богданска за втори път ще разбие сърцето на Даниел Петканов!

Любовната история между Алекс Богданска и Даниел Петканов ще претърпи такъв обрат, че ще бъде напълно достойна за филм. Но не за романтична приказка, а за драма с елементи на трилър. Защото след повторното събиране и сърцераздирателните излияния на манекенката, ударът за Лудия репортер ще бъде двоен. Той вече веднъж понесе лицемерието на Александра на гърба си, но този път болката ще е непоносима. Защото тя ще го предаде отново. Днес в епизода ще видим една усмихната и влюбена Алекс, която шепне любовни стихове в ухото на бившата си половинка. Щастливият Даниел Петканов обаче бързо ще бъде свален на земята. При това с шамар. Защото само броени часове по-късно ще узнае истини за Богданска, каквито не е и сънувал в най-големите си кошмари. Сашка Васева и Цуни ще му отворят очите на истинската същност на това момиче. Което не изпитва нищо към него, а просто го използва. За да драпа към високия имидж и победата в шоуто. Даниел Петканов ще разбере, че Алекс Богданска му е изневерила не само с италианеца Макс, но и с мнозина други. С които охотно е ходела в хотели и апартаменти на Банско и други места из страната. "Искам да съм жена за един мъж", беше казала красавицата, но кой знае защо и самият Биг Брадър не й повярва. И й го каза в очите. Тази вечер Дани Петканов ще разбере още доста пикантни подробности за същността на своята Дулсинея. И това, че тя не би заменила лукса и богатството за неговата чиста, но бедна любов. Дали репортерът най-после ще прогледне и ще изтрие веднъж завинаги Александра от живота и сърцето си. Или отново ще се предаде на чувствата си и ще остави тя да го смачка и довърши окончателно... Това ще видим ако проследим епизода довечера, както и останалите дни от престоя на двамата под покрива на Нови хан.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.