Жесток скандал между Слави Трифонов и Маестрото разтърси Ку-Ку бенд!

https://goreshto.net/novini/zhestok-skandal-mezhdu-slavi-trifonov-i-maestroto-raztarsi-ku-ku-bend/49285 Goreshto.net
Жесток скандал между Слави Трифонов и Маестрото разтърси Ку-Ку бенд!

Слави Трифонов и Евгени Димитров - Маестрото се хванаха гуша за гуша!

Най-добрите приятели и колеги от десетилетия Слави Трифонов и Евгени Димитров - Маестрото избухнаха в жесток скандал, който разтърси Ку-Ку бенд. Музикантите от бенда обаче заеха страната на Слави Трифонов и не, защото им е шеф, а защото в случая цялото право е на негова страна.

Кавгата между Слави Трифонов и Маестрото избухнала, тъй като привидно благият и миловиден Евгени Димитров скочил на младо попълнение в редиците на балет "Магаданс". Новото момиче дошло едва преди броени дни в екипа, а Маестрото вече започнал нагло да я сваля, с което я стреснал.

[caption id="attachment_3935" align="alignright" width="211"]Слави Трифонов скастри Маестрото и то с пълно право Слави Трифонов скастри Маестрото и то с пълно право[/caption]

Слави Трифонов този път не издържал, скочил срещу приятеля си и на висок тон му наредил незабавно да започне да се държи като истински и зрял мъж. "Вдигни си панталона и си го прибери вътре!", крещял Слави Трифонов, който от няколко години насам се превърна във верен мъж, отдаден на връзката си с Мартина Огнянова.

Докато Маестрото си останал същия сваляч, заради когото вече три от танцьорките в балета напуснали, а още три пъти по толкова минали през кревата му. Евгени Димитров е всеизвестен с манията си по жените и факта, че вече има двама сина от различни жени. Дори и на зряла възраст обаче той не се кротнал, а продължавал да задиря всичко живо, облечено с пола.

Тъкмо затова музикантите от бенда заели страната на Слави Трифонов и посъветвали Маестрото да поумнее и да разбере, че не всичко в този свят се намира между чаршафите. На свой ред обаче Евгени Димитров се вбесил от дън душа на острия тон на Слави Трифонов и вече няколко дни отказвал да му обели и дума.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.