Жестоката гавра с Николета дело на Алисия?

https://goreshto.net/novini/zhestokata-gavra-s-nikoleta-delo-na-alisiya/49654 Goreshto.net
Жестоката гавра с Николета дело на Алисия?

Алисия ли е авторът на подигравателното съобщение срещу Николета?

Жестоката гавра с Николета Лозанова от снощи е дело на Алисия. Този слух се прокрадна сред обществените български среди, дочу Goreshto.net.

Както Kliuki.bg писа, Ники получи шокиращ SMS със злобно съдържание, в който се казваше колко е приятно, че трансферът на Божинов в Англия е пропаднал и как семейството ще си остане само с 15 хил. лв. месечна заплата.

[caption id="attachment_6764" align="aligncenter" width="300"]Алисия ли се подигра така долно с Николета? Алисия ли се подигра така долно с Николета?[/caption]

Николета Лозанова не спомена кой е авторът, но най-вероятно и тя самата не знае. Веднага като първа заподозряна се яви Алисия. Певицата от години е враг номер едно не само на Ники, но и на цялото й семейство, тъй като Валери я изостави с дете на ръце именно заради Ни Ло.

В интерес на истината Алисия е от жените, които обичат да властват и да си отмъщават. От много години тя така и не може да си го върне на Николета, защото това, което тя й стори, е доста по-голяма гавра от въпросния SMS. Все пак няма как да бъде доказан авторът на съобшението, тъй като по всяка вероятност той не е използвал свой мобилен телефон.

Вижте какво всъщност гласи подигравателният SMS към Николета!

Nikoleta-sms

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.