Жоро Торнев съсипа Мира Добрева!

https://goreshto.net/novini/zhoro-tornev-sasipa-mira-dobreva-2/49238 Goreshto.net
Жоро Торнев съсипа Мира Добрева!

Докато Мира Добрева работи в чужбина, съпругът й се гаври зад гърба й!

Не е ли гавра цялата страна да разбере, че съпругът ти ти слага рога, а ти да си този, който научава последен?! Точно това направи Жоро Торнев и направо съсипа красивата водеща по БНТ Мира Добрева. Защото докато от известно време Мира Добрева е в Южна Африка по работа, то благоверният й Жоро хич не е толкова верен.

Той е забелязван все по-често да сияе в компанията на привлекателната Стела, която е шефка на рекламна агенция. Съпругът на Мира Добрева дори не си правел труда да се крие, а се разхождал свободно по столичните улици, въпреки че е обществена фигура и забежките му няма как да останат скрити от папараците, а и от редовите граждани.

[caption id="attachment_3568" align="alignright" width="300"]Красивата Мира остава съсипана след поредната изневяра на мъжа си Красивата Мира остава съсипана след поредната изневяра на мъжа си[/caption]

Припомняме, че преди години бракът на Мира Добрева и Жоро Торнев беше пред разпад, отново заради изневяра от страна на продуцента. А днес близки до него разкриват, че Стела не само е поредната му забежка, но той сериозно е налапал въдицата по нея.

Дали щом е влюбен, той е готов да признае всичко на Мира Добрева и да се ожени за Стела, още не се знае. Но е факт, че водещата на БНТ ще бъде наистина съсипана от новината за поредната лъжа на съпруга си. В когото, за съжаление, продължава да бъде силно влюбена. Въпреки обидата, лъжите и изневерите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.