Журналист: Бременен ли е Борисов от Мангъров?! (взриви мрежата)

https://goreshto.net/novini/zhurnalist-bremenen-li-e-borisov-ot-mangarov-vzrivi-mrezhata/51440 Goreshto.net
Журналист: Бременен ли е Борисов от Мангъров?! (взриви мрежата)

Васил Петев буквално разцепи с поста за Мангъров и премиера Борисов!

Журналистът Васил Петев разбуни духовете в мрежата с взривяващ пост за премиера Борисов и доц. Мангъров. Двамата са цял ден в устите на медиите и хората заради култовата реплика на министър-председателя към Мантъров: "Ако бях жена, щях да ти пусна". Ето какво написа Петев по темата:

"Няколко въпроса, които трябва да намерят своя отговор до края на деня.

Очевидно неконсумираната връзка (по официални източници, щото неофициално ние всъщност не знаем, какво действително се е случило в кабинета на Борисов) между премиера и доцент Мангъров ще е основна тема в новините днес. Което пък естествено ме кара да се замисля върху въпроса, ами ако крият нещо и Борисов е бременен? Какво правим тогава?! Щото той Мангъров може и да му е направил “бърз тест”, но както всички знаем, те не са много точни. А става още по-сложно, като въпросите започват да валят един след друг. По груби сметки към момента Борисов би трябвало да е във втория месец, което значи, че има нужда от интензивна почивка. Тея пътешествия с джипката, нагоре-надолу, трябва да останат в миналото! Премиерът и без това вече е във възрастта на “сухите съчки”, така че трябва да пази ембриона, така както пази Горанов. И още: Къде ще ражда министър председателят? В болница “Лозенец”, на магистрала “Хемус” при разклона за Ябланица, в Карлуково или в минералния басейн в Банкя? Чрез цезарово сечение или по нормалния изпитан old fashion way с писъци? Таткото ли ще изражда бебето или специален лекарски екип от Абу Даби? Как ще се казва то? Бойка Мангърова или Борисов III? Ангелкова и Караянчева ще бъдат ли акушерки, а Караниколов от своя страна, ще захранва ли родилката с фурми? Бебето ли ще управлява държавата през следващия мандат или Първата дама? Въпроси, въпроси, въпроси... Мисирките да престанат да кълват, а да бегат на работа! Отговори трябват! Спешни отговори, че току виж от Щаба утре ни задължили всички да ходим с памперси, а на парламента написали “Е@@@ето прави силата!” Което само по себе си е така. Тайланд, например, е нагледно доказателство за горното. Както и да е! Важното е бебето да е здраво! П.С. На тези които ще ме упрекнат, че пиша само глупости ще кажа единствено, че по принцип са прави, но ако управляваше Радев, Бойко никога нямаше да роди. А сега, деца се раждат! Ембриони бол!", разцепи мрежата Васил Петев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.