Журналистът Васил Петев изригна срещу собствената си гилдия! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/zhurnalistat-vasil-petev-izrigna-sreshtu-sobstvenata-si-gildiya-vizh-tuk/51029 Goreshto.net
Журналистът Васил Петев изригна срещу собствената си гилдия! (виж тук)

Васил Петев насмете колеги журналисти, но в случая с право!

Журналистът Васил Петев изригна публично и то срещу собствената си гилдия. Ето какво го вбеси у колегите му и го накара да ги насмете яко:

"Оказва се, че всички които най-шумно пищяха срещу фалшивите новини, първи публикуваха материала за въвеждането на 4 дневната работна седмица във Финландия. Което е една напълно фалшива новина.

Оказва се също, че дори Недялко Йорданов ще си остане един неинформиран мъж от Бургас въпреки, че когато не чете ПИК, чете Биволъ или обратното. Оказва се още, че разследващата журналистика у нас все още не знае най-важното - какво точно аджеба се крие под вратовръзката, която прикрива белите боксерки, които пък прикриват мистичните места на Цветан Цветанов? Оказва се, че 103 място по свобода на словото всъщност е едно престижно място предвид антропологичния феномен, който представляват редица журналистически глави по света и у нас. Всъщност, (знам, скандално е), но Бойко Борисов май ще се окаже невинен. И как би могъл да бъде виновен, когато у нас въобще не става дума за "свобода на словото", а за най-прозаични "корпоративни войни" водени от хора по бельо. Абе, най-общо казано, оказва се, че у нас журналистиката си е чиста езотерика! Не случайно Беновска се облича по принципите на Свещената геометрия, при Прокопиев всички възклицават с WOW, а Алена ходи да хвърля боб пред Нотр Дам. Защото, уважаеми колеги, потребители или обикновени магьосници, за свобода на словото може да се говори единствено, когато става дума за идеи. А у нас най-мощният носител на идеи е агитката на Ботев - Пловдив. Затова - аре стига патос и гласувайте за новината на деня - Сашко Йорданов напуска европарламента, става лице на...! Драматици...", написа Васил Петев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.