Журналистът Васил Петев разтърси с непознат досега разговор с Ласкин! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/zhurnalistat-vasil-petev-raztarsi-s-nepoznat-dosega-razgovor-s-laskin-vizh-tuk/51026 Goreshto.net
Журналистът Васил Петев разтърси с непознат досега разговор с Ласкин! (виж тук)

Васил Петев разказа за един от разговорите си с Иван Ласкин за любимата му Александра!

Днес, на Богоявление, се навърши една година от загубата на бунтаря на родното кино и театър Иван Ласкин. А журналистът Васил Петев, който беше приятел с екранния Васко да Гама, разкри непознат за потребителите техен разговор в мрежата. Той се отнася до любимата жена в живота на Иван - чаровницата Алекс Сърчаджиева, в която той беше влюбен до уши, както в първия ден. Ето какво разказа Петев и успя да просълзи стотици приятели и фенове на актьора. "- Много го обичам това момиче, ама не го заслужавам! - Прав си! - окуражаващо кимах с глава аз, докато дъвчех някаква съсухрена от престоя на масата риба. - За какво съм прав бе?! И ти ли мислиш, че не я заслужавам?! - Не. Ти го мислиш. Аз само те подкрепям. Нали съм ти приятел, а приятелите се подкрепят. - Ама какъв приятел си ми ти бе, Василе?! Държиш се като пълен идиот! - Именно. В този смисъл съм убеден, че те заслужавам. Иван много обичаше Александра и малката си дива дъщеря. Той обаче получаваше прекалено много подкрепа от идиотите около себе си. А вече нямаше имунитет за да се бори с тях. Защото, уважаеми, Иван умря от загубено сърце, а сърцето се губи от марша на олигофренията, а не от танца на щастието. Алкохолът пък въобще го няма в уравнението. Алкохолът просто е приятел на тъгата. А те обичат да се подкрепят. Да си спомним за Иван, който обичаше Александра", разтърси мрежата с поста си Васил Петев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.