Журналистката Ива Дойчинова с трогателни разкрития за Милен Цветков! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/zhurnalistkata-iva-doychinova-s-trogatelni-razkritiya-za-milen-cvetkov-vizh-tuk/51255 Goreshto.net
Журналистката Ива Дойчинова с трогателни разкрития за Милен Цветков! (виж тук)

Ива Дойчинова и Милен Цветков са били състуденти!

Журналистката Ива Дойчинова си спомни през сълзи за Милен Цветков, с когото са били състуденти. Тя разказа не за водещия и журналиста, а за мъжа. За човека Милен, който е бил винаги интересен, отговорен, чувствителен и страшно добър баща. "Милен си отиде. Трябва ми време, за да го смеля. Не че успявам. Състуденти бяхме. Спомням си историята за един простор, който той трябваше да сътвори за Дана. Катерил се върху круша, за да го върже, клонът се счупил, той паднал. Събрахме се на купон, той ги обичаше. Търкаляше се сам върху две табуретки, защото било унизително някой да го вози до тоалетната. В стаята у тях кипеше смехът, особено неговия. Обичаше да пуска "кукичката" с пиперливия въпрос и да се наслаждава как хората спорят. По-голямото му дете - Калина - нея познавам, минаваше през екстравагантни уроци. "Дай, тате, да разлеем майонезата на пода, да я объркаме с кетчуп и да видим какво ще стане." Познавам го влюбен, познавам го разлюбен и хич даже не го познавам. Лично. Усещам го психично. Той беше обрекъл себе си да бъде различен. По някакъв свой начин - идеалист. Тотално свързан с въпросите и с телевизията. Взрян в децата. Труден. Очарователен. Директен. Взех снимката от публикация на Nova за дарителска сметка в полза на децата му. Надявам се колегите да ме разберат. Тя изразява онова негово любопитство, с което не щадеше и себе си", спомни си през сълзи Ива Дойчинова. И успя да разплаче стотици потребители в социалната мрежа, които още не могат да проумеят този кошмар.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.