Журналистката Соня Колтуклиева потресе с чудовищно разкритие! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/zhurnalistkata-sonya-koltuklieva-potrese-s-chudovishtno-razkritie-vizh-tuk/50964 Goreshto.net
Журналистката Соня Колтуклиева потресе с чудовищно разкритие! (виж тук)

Соня Колтуклиева разкри смразяваща кръвта истинска история!

Журналистката Соня Колтуклиева разтърси мрежата с чудовищно разкритие, касаещо именно нейната професия. Историята е много актуална за случващото се към днешна дата в гилдията. И сочи до какво могат да доведат измислиците на все повече жълти медии. Прочетете внимателно и запомнете, че това не е просто разказ, а факт. Ако се съмнявате, бихте могли да се поровите в мрежата и да намерите сами данни за трагедията с въпросната жена. "Това се случи преди 7 години. Нещо ме кара да го припомня и днес: На 7 декември 2012 година в Лондон се самоуби Jacintha Saldanha, 46-годишна медицинска сестра от индийски произход, майка на 2 деца. Тя не можа да понесе шегата на двама радиоводещи на музикалното предаване Hot30 Countdown на австралийско радио. Които я включили в ефир да я разпитват по телефона за здравословното състояние на съпругата на принц Уилиям Кейт Мидълтън (която е бременна с първото си дете и лежи в King Edward VII's Hospital), представяйки се за кралица Елизабет Втора и принц Чарлз. Близките й са в шок, естествено. Двамата диджеи - Mel Greig и Mike Christian - твърдят, че са потресени... Независимо от яростните призиви за съд, обвинения не им бяха повдигнати. Остава въпросът за границите на допустимите публични "шеги", с които жълтите медии предизвикват хората. Таблоидите оневиниха водещите. Ако те са свестни хора, как ще живеят с тази "невинност" занапред?!", разказа Соня Колтуклиева. Признаваме си, че и ние самите останахме потресени от прочетеното. И настръхнахме като се замислихме колко лесно може да бъде унищожено всичко, дори и животът на един човек.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.